10-04-2013, 08:54 PM
سامان نوشته: آقا شما مگه مجبوری از چیزی خبر نداری اظهار نظر کنی؟
الان دستور حذف فیزیکی من صادر شده از مقامات؟ !
چند شب پیش من با جناب مهربد سر همون گزین گویه ی حذف شده از اینجا، داشتیم تو همین جستار صحبت میکردیم که من از ایشون درخواست کردم صحبتهامون رو که مربوط به اینجا نبود به یه جستار مرتبط منتقل کنن. چند ثانیه ی بعد هم این اتفاق افتاد و اون نوشته ها رفت به جستار پیرامون پارسی نویسی. ولی همون موقع من نگاه کردم و دیدم اصل پست گزین گویه ی من در این جستار موجوده. امروز که اومدم، دیدم اون پست اولی از اینجا پاک شده.
جناب مهربد اگه اونشب که پرنده پر نمیزد تو سایت بدون اختیارات مدیریتی نوشته های من رو انتقال دادن، لابد از برکات پارسیک با خوندن ورد این کار رو انجام دادن!
اگر پستی رو مدیران حذف کنن ، ما قادر به دیدن هستیم... خب چنین چیزی در این تاپیک نبود ، ولی باز هم من نوشتم "به نظر میرسه" چون مطمئن نبودم... الان هم که مشخص شد پست به تاپیک دیگه ای منتقل شده !! در مورد مهربد هم نوشت "دیگه جز تیم مدیریتی نیستن"یعنی ، یعنی اینکه قبلا بودن و الان نیستن ، من هم اطلاع نداشتم موضوع مرتبط با مسائل قبلی هست...
من به قصد رسیدگی موضوع از شما خواستم مطلب رو در جای مناسب خودش مطرح کنید..الان گلایه شما دقیقا از چی هست ؟