03-05-2011, 05:18 PM
Ouroboros نوشته: درود بر doubt عزیز که دوست داریم از او بیشتر بخوانیم.در ایران ِ آزاد بیشتر خواهم نوشت!
هستید اما نمینویسید؟
بیشتر علاقه مند به گفتگو با روشن فکران دینی هستم،زیرا مستعدترین افراد برای ورود به وادی عقلانیت میباشند. مذهب گرایان تیر و افراطی که شوت میزنند را نیز به سختی می شود با نت آدم نمود،چنین موجوداتی به دلیل حجم بالای شر و ور در مغزشان به سرعت خروجی داده و به موضوع بعدی میپرند، که در چنین مواردی بهترین راه برای برقراری ارتباط ،گفتکوی همزمان هست و اولین قدم ایجاد چهارچوب و نظمی برای تفکراتشان هست.بارها شده که در بحث با چنین افرادی بعد از چند دقیقه پرسیده ام میتوانی خلاصه ای از روندی که بیان میکردی ، ارائه دهی که مشخصا جوابی دریافت ننموده ام.
در این جا نیز که دوستان هستند و جای ما را پر میکنند(البته بماند که در این جا نیز گهگاهی تئوری های ناشناخته میبینیم!)
نقل قول:معترض بودن لزوما به معنای کارشکنی نخواهد بودبله لزوما نخواهد بود ،ولی وقتی صدایشان به جایی نرسد یکی از واکنش های دفاعی خواهد بود.
در مورد آموزش و پرورش هم اگه از این حالت تکبافت دربیاد و آزادی عمل بیشتری داده بشه موثرتر خواهد بود زیرا موسساتی هستند که خواهان تغییرات هستند ولی برای هر فعالیتی باید دنبال استعلام آیین نامه و این چیزها باشند که قاعدتا بعد از مدتی قضیه منتفی میشه، وتوی آخوندی هم که جای خود داره...
sonixax نوشته: شخصن یک بار به همراه تیمی که داشتم برای به روز رسانی سرور های دانشگاه تهران - پردیس هنر های زیبا ، رفته بودیم . طرف موقعی که اومد باهامون صحبت کنه به جای اینکه بگه تو کدوم خراب شده ای تحصیل کردی و یا مدرکت از کجاست و اصلن تخصصت چیه ، اولین چیزی که از من پرسید این بود : چرا موهات بلنده و آستین کوتاه پوشیدی ؟
من هم به شوخی گفتم تازه این سایه روشنی که میبینی توی موهام طبیعی نیست ، مِش کردم
.
برای ما که عادت شده...
یه سری به من گفت شما دانشجویی، این شلوارهای گِلی چیه میپوشین؟!
به شوخی گفتم کجاش رو دیدی گُلیش رو هم داریم!!!
داشت سکته میکرد...!