08-15-2013, 12:30 PM
Dariush نوشته: خواندهام آن را. «اسطوره در میانِ ما»عنوانِ اثریست که آشوری در موردِ فردید نوشته که در اینترنت هم براحتی یافت میشود، نشد بگو برایت آپلود کنم جایی.والا من فرصت خوندن ندارم فعلا ولی اپلود کن شاید دوستان و بعدا هم خودم خواستیم بخونیمش:)
نقل قول:ارزشِ هایدگر در فلسفه بیش از اینهاست که قرار باشد متوهمهایی چون فردید یا هتا طرفداریِ خودش از نازیسم چیزی از آن بکاهد. او حتما در میانِ سه فیلسوفِ برجستهی قرنِ بیستم قرار خواهد داشت و انسانهایی چون او همیشه چنین پیامدهایی را هم خواهند داشت. به قولِ نیچه «ترجیح میدهم که فهمیده نشوم تا بد فهمیده شوم». فلسفهی هایدگر بسیار گسترده است؛ آنقدر که میتوان آن را آمیزشی از نیچه و شوپنهاور و همزمان هگل و کانت دانست و همین یکی نشان از گستردگیِ فلسفهی او دارد. من تاکنون آثارِ او را نخواندهام و به این زودیها هم گمان نمیکنم بخواهم فلسفهاش را مطالعه کنم، اما آنچه در موردِ فلسفهاش به طورِ پراکنده خواندهام نشان از این دارد که فلسفهای بسیار دشوار و دیرفهم دارد و کاملا طبیعیست که از دلِ چنین چیزهایی، افرادی چون سید احمد فردید هم بیرون بزنند!در مورد تاثیر گذار بودنش که شکی نیست تقریبا من هرجا دیدم که منتقد یا مخالفی داشته در تاثیرگذار بودنش تردیدی نداشتند.
البته من خودم هم واقعا به جز نقل قول های در حد چند پاراگراف ازش چیزی نخوندم ولی این گستردگی و ابهام از دید من کمی نقطه ضعف محسوب میشه چون هرچند به قولی"فلسفه پرسش هاییست که هرگز پاسخی پیدا نمیکنند"ولی اگر یک جریان فلسفی نتونه پاسخ شفاف و نامتناقض به ما بده به نظرم مشکل داره.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-