08-15-2013, 04:24 AM
ya-mohsen نوشته: dear undead_knight,فکر میکنم یکی از دلایلیش استفاده از همون "عشق بازی خدا و داروین" بود و اون یکیش هم مقایسه الله با گاو و زئوس:)))
you have received a warning at تالار گفتگوی هم میهن - hammihan forum.
Reason:
-------
توهین به مقدسات
بسم الله الرحمن الرحیم
نقض بند یک و دو
کارت زرد
-------
original post:
این کار کیست ؟! +عکس - صفحه 4
نقل قول:warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.libralism نوشته: :)))))))))))))))))دلیلش اینه که شما گونه جدیدی هستید و من هنوز در کف توانمندی های شما هستم:))
تازه دارد درباره نوشته هایم فکر می کند و نقل قول می گیرد :)))
نقل قول:فکر کنم منبع معتبر شما ویکی بود شوالیه ؛ استفاده از ترکیب وصفی طعنه آمیز «عشق بازی خدا و داروین» باز هم رونمایی بُعدی دیگر از اخلاق بی خدایی است . :)))))طعنه زدن به خدا و ادیان اتفاقا از افتخارات خداناباوران باید باشه:))
در نظر من الله پرستی و بت پرستی و گاو پرستی و زئوس پرستی! همه در یک سطح هستند و همه هم خنده دار و ابتدایی هستند و همه ادیان رو هم باید تا حد ممکن مورد ریشخند قرار داد:))
البته همینکه شما من رو به "شل"تشبیه میکنید نشون میده عشق بازی شمای خداباور با اخلاق هم دست کمی از من نداره:))
برای اطلاع:این " تو هم بدی" نیست چون از نظر من کارم به هیچ وجه بد و غیر اخلاقی نیست:))
نقل قول:+اما درباره منبع فعلی که قرار دادید: چون ویکی نیست و از زیر نظر مدیران ویکی رد نشده است باید صبر کنید منبع فعلی را خوب مطالعه کنم تا بدانم دقیقاً از کدام دانشگاه ها و کدام دانشکده ها در کدام قاره ها و از کدام بیولوژیست ها این نظر سنجی به عمل آمده است سپس نظرم را بیان می کنم پس بای تا های پروفسور شوالیه :)))برید و بخونید،البته من همچنان یک درصدی به حقیقت جو بودن شما میتونم باور داشته باشم:)
All the best,
تالار گفتگوی هم میهن - hammihan forum
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-