07-24-2013, 11:44 PM
Theodor Herzl نوشته: مثال بی ربط است! ایشان عنوان کردند که از احساس چندش به وجود آماده با دیدن عکسهای سادیستی خوششان میآید من هم گفتم دکتر جوزف منگله هم یک همچین احساسی داشت و از دیدن صحنههای سادیستی خوشش میآمد ، حالا نام منگله را بردارید یک سادیست غیر نازی دیگر را بگذارید ، فرقی نمیکند!شما گویا همچنان نمیخواهید بپذیرید که چه گفتهاید؟ برای اطلاعتان بگویم که هرچه بیشتر این کاری که کردهاید هم بزنید، بیشتر بوی گندش درمیآید.
کسانی هستند که از دیدنِ این تصاویر، به سببِ حسِ شٌکآورش خوششان میآید(چیزی بیش از شکی که فیلمهای ترسناک و اسلاش پدید میآورند) و این یک نشانه را برای ربط دادنِ شخصی به یکی از بزرگترین جنایتکاران تاریخِ جهان، یعنی کسی چون منگله که به طور عملی به جنایت و تکه تکه کردنِ انسانها مبادرت میورزیده و تنها یک نازیست نبوده، بلکه یکی از بدترینشان بوده، با آن لحنِ استهزا و تحقیری که شما علیه امیر از آن استفاده میکردید، ناماش چیست؟ اسپاگتی داند و شما!
آنچه منزجر کننده است، دفاعِ شما از سخنیست که من اگر هتا از روی غفلت یا شوخی و به اشتباه به کسی چون امیر چنین چیزی میگفتم، حتما در اولین فرصت از او معذرت میخواستم.
کسشر هم تعاونی؟!