07-24-2013, 10:05 PM
Alice نوشته: پرداختهایم پسرم؛ اگر کمی صادق باشید متوجه میشوید که من نخستین بانویی بودم که در این انجمناوجِ سنگسری و اندیشههای جزمیِ من، کجا بوده دقیقا؟ چه موقع من صفتی (توجه بفرمائید صفت که برخاسته از شرایطِ محیطی/خانوادگی/اجتماعی/فرهنگی... باشد، نه ویژگیای که به زعمِ دانستههای خودم از مبانی بیولوژیکِ زنان برآمده) را به همهی زنان تعمیم دادهام؟ اساسا این چگونه کارِ احمقانهایست که من بکنم در حالی که همین چند پست بالاتر گفتهام که من زنانِ فرهیخته و برجسته نیز دیدهام؟ آیا من از روی بیانصافی قضاوت میکنم یا شما زمانی که من تمامِ نوشتههایم را با «زنانی که» آغاز میکنم یا اگر نمیکنم بطور پیشفرض چنان چیزی را در نظر دارم؟
با شوالیهگری (هرچند اندک) به مبارزه برخاستم و در یکی دو پُست هم به احقاق حقوق پایمال مردان نماره
داشتم! این فقط و فقط قضاوت شما از روی «جنسیت» است که اوج سنگسری و اندیشههای جزمیتان
در باب "تمام ِ مطلق ِ زنان اینطورند" را میرساند. (رفتاری که از امیر هم به وفور رویت میشد)
اگرنه من هنوز هم جای خالی امیر را بشدت در انجمن حس میکنم و فزون بر نقد فنی و مستدل و ضد زن
ایشان، ارج و ارزشی فراوان برایشان قائل بوده و هستم، زنخوارگی شما هم ذرهای از دوستی مجازی میان
من و شما هرگز نمیکاهد.
کسشر هم تعاونی؟!