07-24-2013, 09:02 PM
Alice نوشته: من پُستهای این جُستار را نخواندم؛ فقط اگر مطلبی تکراری بازگو میکنم توجیهم بکنید.توجیه :
قانون هفده تارنما:
یکمین پُست امیر گرامی در جُستار زنستیزی عفونی:
توجیه بکنید.
نقل قول:در اینجا به بانوان گرانقدر انجمن نشان میدهم تفاوت میان طرح منطقی یا عاطفی مسائل حقیقی مردان، نقد تاریخی، فلسفی و علمی فمینیسم و تلاش برای اصلاح روابط میان زن و مرد در هر دو جامعهی سنتی و مدرن با مدلی بجز همان ِ فمینیسم چه تفاوتهایی با «زنستیزی» دارد. بجز این پست، باقی پیامهای این جستار به شدت ضدزن، توهینآمیز و زهردار خواهند بود. این البته به این معنی نیست که حقیقت نخواهند داشت، بالعکس، حقایقی خواهند بود بیپرده پوشی و رعایت هیچ عنصر ثانوی، مطرح شده با لحنی تحریکآمیز، موهن و عامدانه سختگیر. این جستار را گشودم تا نشان بدهم هیچکدام از مکانیزمهای تحقیر و خجالتدادنی که توسط زنان این انجمن برای ساکت کردن منتقدان فمینیسم اتخاذ شده نه فقط جواب نداده و نمیدهد، بلکه مرا چنان پایبند به درستی مسیری که در آن گام گذاشتهام کرده که حاضرم برای تداوم حرکت استوار در آن تمام اعتبار شناسهی Amir2591 را بیدرنگ به زبالهدانی بیاندازم و فدای بیان بیملاحظهی حقیقت بکنم. اگر ما قادر نیستم اینجا که محیطیست مجازی و متشکل از آدمهای ناشناس از ترس برچسب خوردن و رنجاندن عواطف این و آن حقایق را به زنپسندترین شکل ممکن ارائه بکنیم یا یکسره مسکوت بگذاریم تا مبادا، به راستی به بد مرحلهای از تکامل فرهنگی انسان رسیدهایم..این همان راهکاریست که دیگرِ بانوانِ این انجمن به جای پرداختن به گفتههای من و توجه به نکتهای که در پسِ عبارتِ «مردسالارِ زنخوار» وجود دارد، اعتراض میکردند که فلانی چرا خود را زنخوار نامیده؟ پیشنهاد میکنم به جای آنکه به این بپردازید که امیر نوشتههای خود را چگونه توصیف کرده، به خودِ نوشتهها (در همان جستار) بپردازید.
کسشر هم تعاونی؟!