06-30-2013, 01:50 PM
Angela نوشته: 1 – آویزون قانون شدن به این خاطر بود که دوستان می گفتند هیچ جای قانون انجمن نیومده که نباید بگیم "زنان خرفتند" یا "مردان احمقند" ولی ذکر شده که نباید نژادپرستی و یهودستیزی و انکار هلوکاست کنیم.
2- خیلی خوبه که حداقل شما انکار نمی کنید که نوشته هاتون زن ستیزی و تحقیر و توهین داشته!
3- به هر حال جدای از قوانین انجمن من متوجه نمیشم چرا سری سازی بر اساس جنسیت ایراد اخلاقی نداره و براساس ملیت - مثلا اینکه یکی بگه من از انگلیسی ها یا اعراب یا افغانی ها بدم میاد- ایراد داره و میشه نژادپرستی؟ ممنون میشم یه نفر این رو برای من توضیح بده.
آنارشی میگه منشا بعضی از رفتارها جنسیت هست, درسته اما منشا بعضی از رفتارها هم فرهنگ حاکم بر جامعه هست, پس تحقیر و توهین به یک ملت مجازه؟
تحقیر و توهین هم منظور تحقیر و توهین به آدمها بر اساس سری سازی اونها و پست و والا شمردنشون به دلیل تعلق به یک نژاد, یک ملیت و یا یک جنسیت هست , وگرنه بله اعضای اینجا با توهین به مقدسات و باورها مشکلی ندارند.
من دنبال این مرزها و تفاوتها هستم و کاری به قوانین فروم ندارم, به هر حال فروم خودتونه, مدیرید, حق آب و گل دارید و صاحب اختیارید.
۱. خیر بارها گفته شده که این قوانین را داریم تغییر میدهیم. شما اولین کسی نیستید که از آنها آویزان شده برای توجیه نژادپرستی/درخواست سانسور.
۲. البته که میپذیرم. در یک جهان زنمحور و مردستیز هرآنچه که به نحوی باعث تشکیک، تهدید، تغییر یا توازن و برابری قدرت میان زن و مرد بشود زنستیزی، نفرت از زنان و تحقیر و توهین تلقی خواهد شد. نام یکی از تاپیکهای من «زنستیزی عفونی»ست چراکه هیچ ابایی ندارم از این اتهامات واهی. کسی(مردی؟)که نوشتههای مرا خوانده، میداند این ظاهر عامدانه بیش از حد توهینآمیز به دلیلی برای بیان حرفی به مراتب نرمتر اتخاذ شده.
۳. متوجه نمیشوید چون نگاهتان به موضوع دو بعدیست، هر گردی گردو نیست و اگر گفتیم الف بد است هرچه سه حرف داشت و سیخکی بود بد نمیشود. سریسازی آدمها با برسی آنچه بخشی از کیستی آنهاست تفاوت دارد، من اگر بگویم همهی کسانی که در این اداره هستند عوضی هستند یک سریسازی ناعادلانه انجام دادهام توام با نادیده انگاشتن عناصر دیگری که میتوانستند دخیل باشند، اما اگر ادعا بکنم همهی کسانی که برای فلان اداره در نظام جمهوری اسلامی کار میکنند باید فلان میزان از عوضی بودن را دارا باشند اگرنه استخدام نمیشوند یک سریسازی مبتنی بر استدلالی برآمده از عینیتی حقیقی یا دروغ انجام دادهام که میتواند درست باشد یا نه، اما به خودیخود ناعادلانه نیست و فاکتور خاصی را نادیده نگرفته. ما ویژگیهای جنسیتی را برمبنی جنسیت برسی کردهایم، کارمان شبیه آنتروپولوژیستیست که تقاوتهای ژنتیکی، تفاوتهای فیزیولوژیکی و دیگر تفاوتهای میان سفیدپوستان و سیاهپوستان را اندازه گرفته و برسی کرده، نه مشابه نژادپرستی که از این مقایسات نتایج ثانویهای گرفته(که از آنها منتج نمیشود)یا از این نتایج کاذب برای تشویق به نابودی، محدود کردن حقوق یا هرآنچه مشابه آنها بهره جسته. اینکه حقیقت برای شما«توهینآمیز» و «دردناک» است به ما ربطی ندارد، و قطعا مایهی «نژادپرستانه» بودن اینکه سفیدپوست و سیاهپوست وجود دارند و با هم تفاوتهایی دارند و این تفاوتها در زندگی اجتماعی آنها به این شکل ممکن است نمود پیدا بکند نخواهد داشت.
یکی نژادپرستیست، دیگری برسی علمی نژاد. یکی مقابله با نژادپرستیست، یکی درستنمایی سیاسی و حد نهایت انحراف هگلی، با تلاش برای تطابق عینیت خارجی با ذهنیت آرمانی ما.
زنده باد زندگی!