06-20-2013, 09:15 AM
Dariush نوشته: در هر حال گمان میکردم که نظرخواهی و گفتگو در موردِ بودن یا نبودنِ یک تالار مثلِ این که در آنجا هم برخی از کاربران مخالف بودند و برخی موافق (اما کسی برچسبی دریافت نکرد)، چندان فاشیستی نباشد. نظرِ من در این مورد، چیزیست در حد همان جستار و ربطی به سخیف، جلف، مبتذل، مغایر دانستن با طبیعتِ انسانی و... ندارد.
شما گویا یک طوریتان میشود داریوش جان!؟ :e303:
من در پاسخ به شیرین و تضادی که میان «اروتیسم و پورن» قائل شده بود گفتم پورن سنجهای برجسته است به میزان اعتقاد اشخاص به آزادی بیان، و تلاش برای بستن یک انجمن با تهدید به رفتن و .. نمودی از عدم پایبندی آشکار به آن. شما نمیدانم چرا به خودتان گرفتید و این پست عجیب و غریب را دادید:
Dariush نوشته: امیر گرامی، اکنون که حکمِ خود را صادر کردید، شاید بد نباشد بدانید که دلیلِ مخالفتِ حداقل من، وجودِ پورن به ذات نیست، بلکه آنچه که شما و دوستان به عنوانِ علت برای جذبِ بازدیدِ بیشتر برای این سایت مطرح میکنید، از نظرِ من میتواند به کلی معکوس عمل کرده و همان کسانیکه مسیرشان گاها به اینجا میخورد را نیز بپراند. چرا که سروکارِ ما با جامعه ایرانی است که وجودِ این بحثها را در هر فضایی معادلِ جلف بودنِ فضای آنجا میداند؛ و بودنِ این تالار در این انجمن هم کمکی به تغییرِ این نگرش عمیقا نافذ در ذهنِ جامعه ایرانی نمیکند، چراکه ما آنقدر پرکاربر نیستیم که بتوانیم خود را به آنها تحمیل کنیم، بلکه ناچاریم فعلا به سایتی آنها اولویتهایی بدهیم. اینجا هم بنا به تعریفِ خودش، کلاساش در نظرِ ایرانی جماعت، به طور پیش فرض بیش از آنیست که چنین تالاری در آن وجود داشته باشد. وگرنه ما کم موردِ آزمایشِ اعتقاد به آزادی بیان قرار نگرفتهایم!
که منهم طبیعتا موضع دفاعی گرفتم و شما را به همان چوبی راندم که باقی دوستان را.
نمیدانم چرا لازم است توضیح بدهم که مخاطب من در آن پست تنها شیرین بود، آنهم تنها زمانی که گمان میکردم دلیل و انگیزهی او از مخالف با «پورن بطور خاص و اخص» تعلقات فمینیستی اوست. ناراحتی شما مایهی تعجب و شگفتی منست زیرا شما حتی با وجود اینجا مخالفتی نکرده بودید، و گفته بودید که ای کاش اینرا به رای کاربران فعال بگذاریم. این شگفتی دو چندان میشود وقتی شما اکنون مرا متهم میکنید به وصله چسبانی به خودتان، همزمان با این ادعا که ریگی به کفش ندارید. اگر شما آدم املی نیستید که خواستار حذف اینجا بخاطر دلایل مطروحه در همان پست کذایی من نشده، و انگیزهی دیگری از این مخالف در سر داشته پس چرا ناراحت شدهاید؟! وصلهای اگر بوده متوجه کسانی بوده که خواستار حذف اینجا هستند چون آنرا مبتذل، زنستیز یا پَست میدانند، شما چرا به خودتان گرفتهاید؟
زنده باد زندگی!