06-19-2013, 10:02 PM
Dariush نوشته: گرامی، دلیل اینکه این تالار را برای این سایت مناسب نمیدانم، همانطور که گفتم، بردنِ انسانِ ایرانیست به موضعِ دفاعی. حال از آنجا که این انجمن به کاربر نیاز دارد و بس خلوت است، بودنِ این تالار برای تغییر این نگرش، تنها یک رویاست. بله اگر هزاران کاربر داشتیم، میگفتیم هرکس که نخواست نیاید، اما در این وضعیت این کار از ما ساخته نیست.
بنابراین، در اینجا در پی محدودسازی نیستیم، بلکه تنها ابرازِ نظر است. حال برای اینکه من شاید دلیلی برای این نظر داشته باشم (که هیچ ادعایی برای درستیاش ندارم) فکر نمیکردم علت شود برای آنکه به امل بودن متهم شوم.
به هر رو، مهم نیست. هر جور راحتید.
دوست بزرگوار وقتی اظهار نظر شما آنست که «اینجا در شان انجمن نیست» عملا قصد محدودسازی کسانی را دارید که خلاف اینرا باور دارند، این برای مسئلهی محدودسازی.
دربارهی جذب کاربر هم من نظرم طی این چند سال دگرگون شده و گمان میکنم اینجا خلوت بماند بهتر است. گسترش باید کیفی باشد و نه کمی. آدمهای فرهیخته و علاقمند به موضوعات مطروحه در اینجا(مثل شما و آلیس و شوالیه و شهریار و دیگران)بالاخره از طریقی راه خود را به اینجا پیدا میکنند، اما اگر ما برویم دنبالشان، یا تغییری برای جذب رندم آنها ایجاد بکنیم، کسانی مثل شومبولویتس و شیلا و حزبالله یاعلی و ... هم سر و کلهشان اینجا پیدا میشود. گذشته از اینها، شما ادعا میکنید تالار سکسی کاربر را دلسرد میکنم، من ادعا میکنم که به جلب بیشتر آن میانجامد. درستی هیچکدام را هم نمیتوانیم به آزمایش بگذاریم و از ادعا فراتر نمیروند. با این تفاوت که شما میخواهید با یک ادعا صدها نوشتهی موجود را خاکستر بکنید.
زنده باد زندگی!