06-01-2013, 06:57 PM
iranbanoo نوشته: صرف شرح حالی از زندگی مردان و مشکلاتی که با آنان دست و پنچه نرم می کنند بدون توجه به عوامل و شرایط و حتی بدون توجه به اثرگذاری بر زنان و مشکلاتی که به تبع آن زنان متحمل میشوند که اثبات کردن نیست!
تنها یک گلایه و درد دل است محض خالی کردن دل پر مردان! و ما هم با این اندوه با شما همراه شدیم:))
اما شما آیا به جز گلایه کردن راهکاری جهت برون رفت از این شرایط نابرابر ارائه داده اید؟ حسن فمینیست در برابر شما این است که دست کم به جای گلایه ی صرف سبب تحرک و جنبشی علیه جامعه ی سنت زده و سرکوب گر شد و چه بسا همین عمل فمینیست بود که باعث شد مردان هم به شرایطی که در آن هستند شک کنند!
نه نام آن میشود «انتقاد» و «نقد»، و گویا نخستین بار است با آن روبرو شدهاید.
من کُل جنبش مردان نیستم و صدها هزار نفر دارند برای دگرگونی فعالیت میکنند و قصد تغییر در همهی ارکان جامعه را دارند. آنچه من میگویم هم نظرات شخصی خودم هستند نه شرحوظایف ماهیانهی رنکهای مردسالاری که در جلسهی آخرمان تنظیم شده! وظیفه هم ندارم برای کسی «راهکار» ارائه بکنم و قصدم پیش از هرچیز برسی موقعیتیست که وجود دارد و تصمیم دربارهی آنکه برای تغییر این شرایط موجود چه باید کرد بر دوش هر مرد در مقام شخصی آگاه و مستقل از رانههای فرهنگی، فرگشتی، هورمنی و ... برای فدا کردن اخلاقی و اجتماعی و فردی و گاهی حتی جسمی خود به درگاه زنان است. فراتر از اینرا هرکس به تنهایی تصمیم خواهد گرفت. چالش اما آنست که شما کجا بودهاید و هستید و خواهید بود؟ چرا شما با دیدن اینهمه نابرابری راهکارهای مورد پسند خودتان را ارائه نمیکنید؟ چرا با جایی که از حرفهای من مخالفید این مخالفت را به نحوی منطقی و مستدل و مستند تشریح نمیکنید تا کاربران امکان مطالعه و برسی بهترین گزینه را داشته باشند و از جایی از آنها که موافقید با تمام توان دفاع نمیکنید؟ نمیخواهد برایمان یک داستان جدید ببافید، دلیل آنرا فمینیست به مراتب صادقتر انجمن، شیرین چند ماه پیش گفت: ما زن هستیم و مشکلات مردان به ما ربطی ندارد، نمیتوانید توقع داشته باشید به ما ربطی هم داشته باشد.
ما هم داریم از این بیتفاوتی که به نظر شیرین(و میلیونها زن دیگر که دارند آگاهانه از مردان سواری میگیرند و به روی خودشان نمیآورند و با تزی همچون «خودش میخواهد، میخواست نکند» که از زبان شما هم آنرا شنیدهام، موقعیت نابرابری که با مردان دارند را توجیه میکنند)بسیار طبیعی میآمد و نیز دیگر شواهدی که آوردهایم، نتیجه گیری میکنیم که شما جهان را در قالب نفع/زیان میبینید نه حقیقت/دروغ.
iranbanoo نوشته: خیر من از کسی احترام میطلبم که در نظر خودم قابل احترام باشد.به این میگویند برابری
کسی هم به شما از این بیاحترامیها نکرده، از آن احترامها بهتان نمیگذارد. بله، احترام کذبی که توقع آنرا دارید و از ما میخواهید حقیقتی که میبینیم را ناگفته بگذاریم و همچون یک آدم از نظر جنسیتی خنثی با شما برخورد بکنیم را دریافت نخواهید کرد، چون از نظر جنسیتی خنثی نیستید.
iranbanoo نوشته: اثبات ادعای یک مسئله به دوش مدعی آن.
من هم ادعا میکنم اسب شاخدار و بالدار وجود دارد.بیایید و ثابت کنید که چنین چیزی نیست....
ادعا + استدلال منطقی + استناد به آمار و ارقام جایی که موجود است + استنتاج از علم موجود = اثبات.
ادعا + ناله و مظلومنمایی + ادعای بیشتر + کولیبازی + اتهامزنی + حمله به جلو + برچسبزدن به سخنگو = «پاسخ» و «واکنش» طرف مقابل به این اثبات.
iranbanoo نوشته: البته ما هنوز جلوس نکردیم میزبان عزیز مشتاقانه از زن بودنمان پذیرایی کردند!گرچه که صندلی را خنثی میدانند!
با این وجود چون خودتان اقرار میفرمایید که در آن مقام نیستید برای ما هم تفاوتی نمیکند.....
چی؟!
زنده باد زندگی!