گفتگو با هموندان انجمن -
Ouroboros - 01-19-2013
هشدار امنیتی : این جستار جهت آشنایی بیشتر با افکار کاربران انجمن است نه نشانی دادن به ماموران وزارت اطلاعات، پس پرسیدن هرگونه سوالی که به هر نحوی مایهی آشکار شدن اطلاعات شخصی بشود مطلقا ممنوع است. به دلایل واضح و پیشتر گفتهشده، نه فقط پرسشها، بل حتی جوابها نیز از زیر ذرهبین امنیتی عبور داده خواهند شد و در صورت خطرساز تشخیص داده شدن، با یا بدون مشورت صاحب ِ پست ادیت/حذف خواهند شد.
در این جستار به مصاحبه با کاربران میپردازم، برای این کار گردانندهی جستار(هماکنون من)کاربرانی را کاندید میکند، و سپس در صورت اعلام آمادگی و پذیرش ایشان، گفتگوها را به ترتیب آغاز میکنیم. روند آنها هنوز مشخص نیست و امیدوارم که در جریان کار و با همکاری دوستان گسترش بیابد، جهت شروع، روالی که من به عنوان آغازگر(و طبیعتا گردانندهی کنونی)در ذهن دارم چنین است که : در شروع 25 سوال استاندارد مطرح میشود و کاربر سه روز تا یک هفته فرصت دارد تا به همهی آنها(یکجا یا تکتک، به انتخاب خودش)پاسخ بدهد. پس از آن به مدت سه روز کاربران دیگر پرسشهای خود را از کاربر مورد مصاحبه مطرح میکنند و او در صورت تمایل به آنها میپردازد. در این میان ممکن و پسندیده است که پاسخها به گفتگوهای جانبی کشانده بشوند و نظر کاربران پیرامون آنها راهگشای مباحث جدیدی بشوند، پس محدودیتهای زمانی کلی هستند و قابل جابجایی.
پرسشهای تکراری، احمقانه، ترولآلود، سطحی و یا مهمل زدوده میشوند، و اعتراض به حذفهای بیرحمانهای که درپی خواهد آمد نیز با تمسخر و بیاعتنایی همراه خواهند شد، بدیهیست که تشخیص مصادیق نیز با گردانندهی جستار است. با اینهمه، خصومت، به چالش کشیدن، گسترش بحث از پرسشهای ساده به جدلهای بیپایان و حفظ کردن پاسخ مصاحبهشوندگان برای انتقامجوییهای شخصی و ترور شخصیت در آینده همگی تشویق میشوند و مورد تائید و تاکید اینجانب هستند.
برای آغاز گفتگو، من کاربران زیر را کاندید میکنم:
1. Mehrbod
2. sonixax
3. Russell
هرکدام از این دوستان نخست اعلام آمادگی بکنند، زودتر روی صندلی داغ دفترچه خواهند نشست.
گفتگو با هموندان انجمن -
sonixax - 01-19-2013
امیر جان فعلن بنده را فاکتور بگیرید که مشغول دست و پنجه نرم کردن با آنفولانزا هستم .
راسل هست ، مهربد هم هست . هر دو تاشون هم خیلی کار درست و باسواد هستند سابقه زیادی هم دارند
گفتگو با هموندان انجمن -
Mehrbod - 01-19-2013
حالا هر روز راسل گرامی آنلاین بود، امروز که بهش نیازه نیست (:
من 24 ساعتی میشکیبم خود راسل اینجا باشد، چون خودم هم پرسشهای فراوانی پیرامون باورهای برخی دوستان،
بویژه دوستان بسیار پیشین و همیشگی این انجمن مانند آنارشی گرامی، راسل و میلاد و خودت امیر جان و همینجور هموندان
تازهتر دیگرمان دارم، بویژه با گفتمانهای تازهای که در دفترچه داریم هر کس در جایگاه خود شخصیتی گیرا و شناختنی برای من دارد.
گفتگو با هموندان انجمن -
Ouroboros - 01-19-2013
Mehrbod نوشته: حالا هر روز راسل گرامی آنلاین بود، امروز که بهش نیازه نیست (:
من 24 ساعتی میشکیبم خود راسل اینجا باشد، چون خودم هم پرسشهای فراوانی پیرامون باورهای برخی دوستان،
بویژه دوستان بسیار پیشین و همیشگی این انجمن مانند آنارشی گرامی، راسل و میلاد و خودت امیر جان و همینجور هموندان
تازهتر دیگرمان دارم، بویژه با گفتمانهای تازهای که در دفترچه داریم هر کس در جایگاه خود شخصیتی گیرا و شناختنی برای من دارد.
تفاوتی ندارد با همهی کاربران گفتگو میکنیم(اگر وقت و حوصله و میل متقابل باشد)، من با شما سه نفر آغاز کردم چراکه کار را باید از جایی شروع کرد، میلاد گرامی که گفتند اکنون بیمار هستند و امیدوارم که در آینده و با آشنا شدن به نحوهی گفتگوها نظرشان را تغییر بدهند، اینکه چه کسی اول باشد چه کسی دوم مهم نیست چراکه پس از پایان گفتگوها، گزیدهای از هرکدام را جستاری جداگانه میکنیم و بایگانی میشود. به نظر میرسد راسل این روزها کمپیداست.. به هرحال من معیار را گذاشتم بر اساس حضور و اعلام آمادگی، بر این مبنی شما میشوید نفر اول، راسل دوم و میلاد سوم.
گفتگو با هموندان انجمن -
Mehrbod - 01-20-2013
Ouroboros نوشته: تفاوتی ندارد با همهی کاربران گفتگو میکنیم(اگر وقت و حوصله و میل متقابل باشد)، من با شما سه نفر آغاز کردم چراکه کار را باید از جایی شروع کرد، میلاد گرامی که گفتند اکنون بیمار هستند و امیدوارم که در آینده و با آشنا شدن به نحوهی گفتگوها نظرشان را تغییر بدهند، اینکه چه کسی اول باشد چه کسی دوم مهم نیست چراکه پس از پایان گفتگوها، گزیدهای از هرکدام را جستاری جداگانه میکنیم و بایگانی میشود. به نظر میرسد راسل این روزها کمپیداست.. به هرحال من معیار را گذاشتم بر اساس حضور و اعلام آمادگی، بر این مبنی شما میشوید نفر اول، راسل دوم و میلاد سوم.
بسیار خوب امیر جان، پس در پناه اسپاگتی من مینشینم ((:
پرسشها را داریم؟
گفتگو با هموندان انجمن -
SAMKING - 01-20-2013
آقا زود باشین دیگه میخوام برم بخوابم فردا صبح آزمون دارم:e059: بپرس دیگه
گفتگو با هموندان انجمن -
Ouroboros - 01-20-2013
Mehrbod نوشته: بسیار خوب امیر جان، پس در پناه اسپاگتی من مینشینم ((:
پرسشها را داریم؟
تا فردا فرصت بدهید آمادهشان میکنم و همینجا قرار میدهم. از فردا هم فرصت(حداکثر)یک هفتهای شما برای پاسخگویی به آنها آغاز میشود.
گفتگو با هموندان انجمن -
Ouroboros - 01-20-2013
مهربد جان لیست پرسشهای استاندارد خدمت شما:
1. چه عنصری را در روابط اجتماعی از باقی مهمتر میدانید؟ توضیح بدهید.
2. در خطکش سیاسی خود را در کجا میبینید؟ راست، چپ، میانه یا...؟
3. در زندگی روزمره آیا مقید به اصول اخلاقی مشخصی هستید یا نخست به نتیجهبخشی اعمال خود توجه میکنید؟
4. آیا در زندگی شما نقطهی دگرگونی برجستهای وجود داشته؟ لحظهای، رخدادی، شخصی ... که زندگی شما به پس و پیش از آن تقسیم بشود؟ اگر بله، بدون ذکر جزئیات، حالات خود و چگونگی آن تغییرات را توصیف بکنید.
5. با استیصال چه میکنید؟ یعنی اگر تمام آنچه ممکن است را برای حل یک مشکل انجام دادهاید اما همچنان عاجز ماندهاید، برای کنار آمدن با عجز منتج چه طریقی را برمیگزینید؟
6. به باور شما کدامیک از شعارهای انقلاب فرانسه مهمتر است، و اگر وادار به گزینش یکی بشوید، کدامیک خواهد بود؟
7. موثرترین شخص در زندگی شما که بوده؟ بدون درج اطلاعات شخصی، کمی پیرامون چگونگی اثرگیری خود توضیح بدهید.
8. آیا تا بحال آرزوی مرگ کسی را کردهاید؟ اگر بله، توضیح بدهید.
9. به نظر شما آیا کیفیت زندگی بشر از منظر زمانی درحال صعود بوده یا سقوط؟
10. کدامیک از این دو را دستاورد مهمتری برای بشر تلقی میکنید: هنر، یا دانش؟
11. آیندهی نزدیک جهان و ایران را از منظری سیاسی، اجتماعی و فرهنگی چگونه میبینید؟
12. آیا حاضر هستید برای تحقق آرمانهای خود جانتان را به خطر بیاندازید؟
13. آیا حاضر هستید برای تحقق آرمانهای خود جان دیگران را به خطر بیاندازید؟
14. آیا مذهب و دانش را آشتیپذیر میدانید؟
15. آیا به وجود فضای سیاسی سالم باور دارید یا اساسا برای این عرصه از زندگی اجتماعی اعتباری قائل نیستید؟
16. آیا با نقوش سنتی زن و مرد در جامعه موافق هستید؟
17. کدام ورزش، غذا، سبک موسیقی و ژانر سینمایی را ترجیح میدهید؟
18. نظرتان پیرامون این سه ایدئولوژی چیست: فمینیسم، مارکسیسم، کنسرواتیسم.
19. اگر وادار به برگزیدن یکی از ادیان ابراهیمی بشوید کدام را انتخاب میکنید؟
20. اگر بنا بود در جزیرهای دورافتاده تنها بمانید، و حق انتخاب یک آلبوم موسیقی، یک فیلم و یک کتاب را داشتید، کدامها را برمیگزیدید؟
21. بدترین و بهترین ویژگی خود را چه میدانید؟
22. بدترین و بهترین ویژگی نوع بشر را چه میدانید؟
23. اگر میتوانستید سه چیز را در جهان تغییر بدهید، آن سه چیز چه میبودند؟
24. همنشینی با آدمهای مشابه خودتان را ترجیح میدهید یا با اشخاص متفاوت؟
25. انتظار و امید وجود چه پرسشی(ها) را در این مجموعه داشتید که آنرا نمیبینید، خودتان آن(ها) را مطرح بکنید و پاسخ بدهید.
گفتگو با هموندان انجمن -
Ouroboros - 02-07-2013
میلاد نوبت شماست به روی صندلی بنشینید،
اگر وقت دارید و نظرتان تغییر کرده بفرمایید تا جستار آنرا بگشایم.
گفتگو با هموندان انجمن -
sonixax - 02-07-2013
امیر گرامی من اجازه بدهید اینترنت من وصل بشود خودم داوطلبانه مینشینم ، با آیپد بسی سخت است