05-31-2013, 08:05 PM
iranbanoo نوشته: و هر انسان منصفی خواهد دید در برابر مشکلاتی که مردان متحمل شده اند زنان هم وضعیت چندان ایده آل و جالبی ندارند.بر روی این موضع پافشاری میکنم نه به خاطر اینکه زن هستم و میخواهم به هر قیمتی امتیازات (متوهمانه) خود را نگاه دارم بلکه به خاطر این است که درکی متقابل را در طرفم نمیبینم.
هزار پست شما در راستای نشان داده شدن مشکلات مردان همواره از طرف بانوان هم مورد تایید واقع شد اما کافیست که زنان در جایی از مشکلات خود بگویند و آن موقع است که سیل حاشا و کلا ی مردان روانه شود.خوب این چیزی جز همان خود را در هر چیز و هر جا محق دانستن نیست و من چرا باید در صدد رد بند بند این یک جانبه نگریستن ها باشم؟
کسی نگفته وضعیت ایدهآلی داشتهاند، کسی حتی نگفته وضعیت خوبی داشتهاند(یا دارند)، ما ادعا کردهایم، و این ادعا را تا آنجاکه منطقا میتوان، اثبات کردهایم که در تناسب با مردان همتراز خود شرایط نسبتا بهتری داشتهاند و دارند، از آن مهمتر نشان دادهایم که سلطه و استثمار شخص برای خدمت به جامعه/خانواده در سنت، نه فقط غیرجنسیتی بوده و هر دو سوی داستان را درگیر/قربانی میکرده، بلکه مردان قربانیان برجستهتر آن بودهاند و میزان از خودگذشتگی که یک مرد برای تعالی خانواده و جامعهی خود متحمل میشده و شاخص این فداکاریها که بطور مستند در تاریخ ثبت شده به مراتب بیشتر از همان زنان بوده. نیز ادعا کردیم و نشان دادیم که فمینیسم برخلاف آنچه در آغاز وعده میداد و بخشی از دلیل همراهی مردان با آن بود، تنها به تشدید آخرالزمانی این تضادها انجامیده و شرایط بهتر زن را در مقیاسی صد چندان بهتر کرده و دور انداختنی بودن سنتی مرد را بطور سیستماتیک و هدفمند و عامدانه به همان نسبت افزونتر.
صرف اینکه شما چیزی را تائید کردهاید به این معنا نیست که منهم باید ادعاهای شما را تائید بکنم! «یکی تو بده یکی من میدم» که نیست، گفتمان است و هرکس بتواند درستی ادعاهای خود را بیشتر اثبات بکند طبیعتا «درستتر» و پذیرفتنیتر خواهد بود. شما ناگزیر به هیچ کاری نشدهاید و نخواهید شد، کولیبازی در نیاورید. اگر احترامی که به آدم منطقی و بالغ میگذارند را طلب میکنید، مثل یک آدم منطقی و بالغ رفتار بکنید. به این میگویند «برابری».
iranbanoo نوشته: احتمال زیاد هر زنی با این گزاره ی سراسر دروغ و توهین آمیز آشنایی دارد
دلیل بیشتر برای درستی آن. اینکه کسی شما را جدی نمیگیرد به معنی اشتباه بودن استانداردهای آنها نیست، شما جدی نیستید.
اگرنه نشان بدهید که چرا و چگونه دروغ است؟ توهینآمیز بودن به معنای اشتباه بودن نیست، «جاکش» هم توهینآمیز است اما اگر به کسی که برایتان خانم میآورد و در برابرش پول میگیرد بگویید جاکش چیزی بجز حقیقت را بر زبان نیاوردهاید، ولو اینکه توهینآمیز باشد! چه عدم هماهنگی با عینیت دارد؟ زنان در سرتاسر تاریخ برای دفاع از حقیقت یک خمیازه هم نکشیدهاند، هیچ ارزشی برای آن قائل نیستند و اساسا جهان را به شکل «حقیقت/دروغ» نمیبینند، دنیا برایتان «سود/زیان» است. فمینیسم را هم حقیقی میدانند و درست میپندارند نه چون در محکمهی عقل و عینیت سنجیده شده و درستی آن به اثبات رسیده(که این ایدئولوژی سخیف و مضحک حتی یک بار هم نقد منطقی نشده، آنهم در جهانی که حتی مفاهیمی به قطعیت فیزیک و ریاضیات که بنیان شناخت ما از جهان پیرامون را شکل میدهند بطور دائم مورد نقد و تشکیک قرار میگیرند)، بلکه چون «به نفع» زنان است و «به سود» آنهاست.
iranbanoo نوشته: خیر اگر قرار باشد صندلی داغ را بر مبنای جنسیتم قضاوت کنند بهتر است که ان را ببندید....
به من چه؟! من دیگر نه میزبان آنجا هستم نه هیچ، کاربری هستم مثل باقی دوستان، راسل میزبان شماست و اگر نگرانید «تبعیضی» در حقتان قائل بشود به او بگویید.
من شخصا ولی همه چیز شما را برمبنی زن بودنتان داوری خواهم کرد، چون هنوز دلایل و شواهد بسنده برای اثبات توانایی خود جهت فراجنسیتی نگریستن به موضوعات را ارائه نکردهاید، همانطورکه من چنان نکردهام و شما باید همه چیز مرا به مرد بودنم ربط بدهید. دربارهی دلیل این انکار نقش جنسیت در چیزها نزد زنان و دلایل آن بعدتر خواهم نوشت. اگر نمیتوانید با این کنار بیایید خودتان بهتر است از روی صندلی بلند بشوید چون کسی که روی آن نشسته مورد داوری قاطع و بیرحمانهی کاربران قرار میگیرد و «زن دیدن» شما کمترین نگرانیتان باید باشد.
زنده باد زندگی!