05-27-2013, 02:28 PM
من قصد داشتم چند کتاب برای مطالعهی گشایشهایی که برای روش بازی راسل مناسبتر هستند را معرفی بکنم، اما بجای آن تصمیم گرفتم کتاب دیگری را معرفی بکنم که در آن گشایشها برای سفید توضیح داده شدهاند، و در آن بطور کلی به ایرادها، موقعیتها و احتمالات موجود در هر گشایش عمده و پاسخ سیاه به آنها برسی شده، با مطالعه و برسی این کتاب علاوه بر آنکه شما با گشایشهای عمده و مهم شترنگ آشنا میشوید، بهترین پاسخهای سیاه به آنها را هم میشناسید و به ایدههای بسیار مهم پنهان درپس هر حرکت پی میبرید. هرچند این کتابیست برای آموختن چگونه پیروز شدن به سفید، میتواند همانقدر، یا حتی بیشتر، آموزش چگونه نباختن به سیاه هم باشد. اغلب کسانی که من این کتاب را به آنها پیشنهاد کردم طی مدت بسیار کوتاهی پیشرفت چشمگیری داشتند و دیگر مرتکب اشتباهات مبتدیانه نمیشدند. افزون بر این، یکی از بزرگترین نقطه ضعفهای بازی راسل آنست که از وارد شدن به عرصههای ناشناخته میترسد، و این کتاب مثل مربی شناییست که شما را به میان آب پرتاب میکند و خیلی زودتر از آنکه بدانید، دیگر کمتر چیزی که در بازیهای روزمره به آنها برمیخورید برایتان عرصهای ناشناخته خواهد بود.
لینک دانلود
هرچند سایز آن کمی برای یک کتاب زیاد است،(۱۳ مگابایت)دانلود آن برای هر علاقمند به شترنگ حتی با سرعت شرمآور اینترنت ایران هم ارزشمند است. :e108:
لینک دانلود
هرچند سایز آن کمی برای یک کتاب زیاد است،(۱۳ مگابایت)دانلود آن برای هر علاقمند به شترنگ حتی با سرعت شرمآور اینترنت ایران هم ارزشمند است. :e108:
زنده باد زندگی!