05-26-2013, 10:02 PM
Bibak نوشته: از شخصی شدن بحثها زیاد خوشم نمیاد. من هیچوقت نگفتم حق نداشتید تاپیک رو حذف کنید و باور کنید اگر هم اینجا دربارش نوشتم برای این نبود که شما رو به این بحثها بکشونم یا زهرچشم بگیرم. فقط از روی ناچاری میخواستم حس بدم رو کمی بهتر کنم با نشون دادنش به دوستان هم فکر. و دیدید که خیلی کوتاه دربارش نوشته بودم و قصد جنجال نداشتم. در هم میهن سعی کردم موضوع رو شخصی نکنم چون فکر نمیکردم درست باشه و همچین حقی به خودم ندادم. این رو سوءاستفاده میدونستم فکر نمیکردم مشکلی با این موضوع ندارید وگرنه صحبت میکردم و میپرسیدم. چرا خود شما آنجا نگفتید که فقط التزام دارم؟ این همه اظهار نفرت در تاپیک علیه نازنین ترین آدمهایی که میشناسید چه حسی به شما میده؟ حداقل انتظار من نسبت به پستی که اینجا گذاشتم سکوت بود یا اظهار تاسف از حذف تاپیک. لحن شما طوری بود که این جور برداشت کردم که متنفرید از اینها. وقتی در پیام خصوصی بندهای قانونی میارید که در اون به انحرافات جنسی اشاره شده و همجنسگرایی رو انحراف میدونه. و بقیه حرفهاتون هم پیامهای مشابهی رو عنوان میکنه. و وقتی اینجا اومدید باز اولین حرفی که زدید این بود که چرا هدف پنهانیم دفاع از همجنسگرایان بوده! در پاسخ به امیر گرامی هم باز نگفتید که حداقل من شخصا مخالف دفاع ازشون نیستم. همه اینها یعنی چی؟ من چی باید فکر میکردم؟ ببخشید حوصله ندارم بیشتر توضیح بدم با این فیلتر شکن داغون هم نمیشه کار کرد. همه متن هم بهم میریزه!متاسفم بحث به اینجا کشید
حذف تاپیک شخصی نبود و شما بهتر میدانید که دلایل تماما بخاطر نقض قوانین بود نه نظر شخصی
من یکی از مدیران هم میهن هستم و سعی میکنم گاهی نظرات شخصی ام را عنوان نکنم تا باعث جبهه گیری از سمت برخی کاربران نشود
+
مساله ای هست که ایجا نمیتوانم بازگو کنم ولی در هم میهن حتما خدمت شما عرض خواهم کرد
+
بحث از نظر من تمام شده ست
تمام...
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .