05-26-2013, 08:35 PM
shirin نوشته: اینکه من چاقی رو دوست نداشته باشم یا از سوسک خوردن کسی چندشم بشه یعنی انجام اون رفتار توسط خودم در من حس خوبی ایجاد نمیکنه چه ربطی داره به اینکه برای هیشکی مناسب ندونمش؟
ابراز انزجار از عملی منجر میشود به ابراز انزجار از مرتکبین اون عمل . خیلی ساده هستش ، مساله هزار مجهولی هم نیست ابر رایانه هم برای درک و محاسبه اش نیازی نیست .
چندشم میشه با من برای خودم مناسب نمیدونم یکی نیست .
کسی که میگه من از همجنسگراها چندشم میشه به طور مشخص همجنسگرا ستیزه و با کل ماست تولیدی دنیا در یک سال هم سخنش ماست مالی نمیشود .
shirin نوشته: من اتفاقا نه از چاقی خوشم میاد نه از سوسک خوردن و حتی دیدن سوسک خوردن در من ممکنه حالت تهوع ایجاد کنه ولی داداشم که تپله من عاشقش هستم و کلا هیچ شخص چاق دیگه ای هم وجود نداره که من بدم بیاد ازش.
گرفتی ما رو ؟!
shirin نوشته: یا اگه دوست پسرم بشینه روبروی من سوسک بخوره ممکنه از تماشای له شدن سوسکه وسط دندوناش حتی بالا بیارم ولی هیچ تاثیری در احساس من نسبت بهش نداره.
بله بله ! یعنی اگر دوست پسر شما سوسک بخوره بعد میل فرمودن سوسک شما یک لب اساسی ازش میگیرد !!!!
shirin نوشته: اینکه کسی یه رفتار براش چندش آور باشه به این معنی هست که خودش قادر به انجامش نیست. و تصور اینکه خودش اون رفتار رو انجام بده حس بدی درش ایجاد میکنه. آیا به معنی این هست که از هر کسی که اون رفتار رو انجام میده چندشش میشه؟
دقیقن همین معنی رو میده .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری