05-26-2013, 01:14 AM
Theodor Herzl نوشته: من در کدام نوشته خود منکر چیزی شدم و خانواده قربانی را سرزنش کردم؟ من فقط گفتم احتمالا آنها از رابطه دخترشان با آن دختر دیگر قبل از اینکه آن یکی ۱۸ ساله بود اطلاع داشتند و صبر کردند او ۱۸ ساله بشود بعد بروند شکایت کنند. من حتی نظر ندادم که این کار خوب بود یا بد ( در صورت صحیح بودن)
در همان نوشتهی آغازین شما منکر رخ دادن رابطهی جنسی پس از هجده سالگی شدید، حال آنکه احتمالا ماجرا جور دیگریست، و روابط جنسی هرچند پیش از هجده سالگی شروع شدهاند، اما تا پس از آن ادامه یافتهاند.
اما به هرحال خُب اکنون بگویید: آیا به نظر شما صفحهی فیسبوکی که برای دفاع از یک متهم به تجاوز جنسی که اصل رابطه را هم انکار نکرده و در دفاعیهی رسمی از او و نیز ادعاهای وکیل مدافعش سخنی پیرامون رخ دادن رابطهی جنسی پیش از ۱۸ سالگی نیست منبع معتبریست برای داوری کردن پیرامون یک موضوع؟
Theodor Herzl نوشته: آن ربع میلیون نفر هم اندازه بز حالیشان نیست ، قانون قانون است ، فرقی نمیکند بین دختر یا پسر ، زیر سنّ consent سکس داشتن باید جرم محسوب شود.این مهم نیست، مهم خود وجود آن ربع میلیون آدم است که برای شخص محقق حاوی پیامیست دردناک: وقتی یک زن قربانی ایراد سیستم میشود، دویست و چند ده هزار نفر در کمتر از یک هفته برای پایان دادن به آن بسیج میشوند، اما صدها قربانی مرد همان سیستم نادیده گرفته میشوند یا حتی با موفقیت برای دفاع از آن به عنوان مثال کسی که دستگاه برای برخورد با او طراحی شده مطرح میشوند.
از خودتان بپرسید چگونه است که سیانان در مقالهای چنین جانبدارانه به این مورد مینگرد و مدیا در موردی شبیه به این، که در آن خبر زندانی شدن دختری بخاطر زدن اتهام دروغین تجاوز یک پسربچهی سیزده ساله که او را شش ماه به دوزخ تحقیق و بازپرسی و معاینهی پزشکی محکوم کرده بود چنین مطرح میشود «دختربچهی دبستانی بخاطر تجاوز "دروغ"». از خودتان بپرسید که چرا اصلا یکی از سیانان سردرآورده، اما دیگری از خبرگزاری محلی بیرون نرفته؟ و از خودتان بپرسید کجاست خشم عمومی نسبت به واقعهی دومی و دهها هزار معترض پتیشن امضاکن؟