05-25-2013, 06:53 PM
Ouroboros نوشته: من متاسفم از اینکه در آن انجمن کاربری که نامش «هیتلر» است را برای مثال «شمع جمع» میدانند و به یهودستیزان، همجنسگراستیزان، نژادپرستان و اسلامگرایان افراطی آزادانه اجازهی فعالیت میدهند اما کسی که «انگیزهی پنهانی» او از نوشتن رسیدن همهی انسانها فارغ از گرایش جنسیشان به حقوق برابر با یکدیگر است را سانسور میکنند و آزار میدهند. اگر به راستی گردانندگان آنجا از سانسور هراس دارند، مشابه آنچه پرشینتولز کرد(و به باور من شایستهی تقدیر است)همهی مباحثی که احتمال سیاسی شدن و مورد دار شدن دارند را به یک اندازه و یکجا و باهم سانسور بکنند، نه آنکه به یک طرف گفتمان تریبون بدهند و سوی دیگر را اخته بکنند!٬مشکل همینجاست، این هم میهنی ها سالهاست که ادعای آزادی بیان میکنند و از یک سو تالار گفتگو با دگر اندیشان راه می اندزاند و از سوی دیگر یکسره با تیغ سانسور به جان پیک های دگراندیشان می افتند.من مانده ام به راستی از خودشان خجالت نمی کشند؟
جیف آن همه وقت و انرژی که کاربران بی دین و بی خدا برای رونق این سایت گذاشتند.روزگاری شب تا صبح پاتوق کاربران با سواد بود اما حالا چه؟خراب شده ای که جز سانسور در آن چیزی نمی بینید.