05-14-2013, 12:11 AM
Ouroboros نوشته: میلاد جان شما که آلمان هستید چندتا آبجوی خوب به ما معرفی میکنید؟ مردیم از بس کارلزبرگ و گینس خوردیم..
اونی که کسرا گفت یکی از بهترینهاست ولی مرد افکن است !! اینها را هم امتحان کنید بد نیستند :
Warsteiner - خیلی معروف و پر فروشه ، من یک بار خوردم خوشم نیامد
Jever - بیشتر پیرمرد پیرزنها میخورند ولی چیز خوبیست و مزه خوبی دارد
Becks - این سبکه و جوانپسند ، در میهمانی ها از اینها میخرند همیشه - آخریشو دیشب ترکوندم
5.0 به خصوص نارنجی اش (از گندم درست شده) آبجوی ارزانی هم هست - چهار تاش الان توی یخچال موجوده
Holsten - یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین آبجوها در آلمان - الان توی یخچال 8 تا دوزه (قوطی) شو دارم
Elephant - درصد الکلش 7.2 است و یکی از پرفروشهاست در هر کیوسکی یکی از بزرگترین قفسه ها مال این است ولی تلخ است یک بار بیشتر امتحان نکردم
Astra - در هواپیمایی لوفتانزا یک نوع به خصوصش سرو میشود که خیلی خوشمزه است
BitBurger - میگن این پادشاه آبجوهاست ولی من خوشم نمیاد
Berliner - همان طور که از اسمش پیداست مال شهر برلینه و طرفهای ما زیاد باهاش حال نمیکنند ، من هم باهاش زیاد حال نکردم ولی خود برلینی ها عاشقش هستند
Krombacher - آبجوی شهر کرویتزال در ایالت نورد راین وستفالن ، وایتزنش (گندمی اش) بی نظیر است ، طرفهای ما گندمش سخت پیدا میشود ولی به محض دیدن میخرم
köstrißer یا köstritzer (هر دویش درست است) بیشتر آبجوی سیاهش معروف است ولی انواع دیگری هم دارد ، هر جایی هم پیدا نمیشود . من خیلی کم دیده ام ، آخرین بازی که گیرم آمد 5 سال پیش بود
Öttinger یا Oettinger (هر دویش درست است) هم هست که به آبجوی پنری (بیخانمانها) معروفه ، ارزونه و گویا مستیش خیلی ناجور ، به خاطر اینکه به آبجوی پنری معروفه امتحانش نکردم
این برندها انواع و اقسام دارند مثل : Pils , Weizen , Schwartz و ...
پیلز یا پیلزنر تلخ است و من خوشم نمیاد ، وایتزن از گندم است و تلخ نیست مات است و بسیار گوارا و خوشمزه و شوارتز یا آبجوی سیاه یکی از بهترینهاست .
خوراک خود من Becks Gold هستش همه چیزش برای من اندازست ، بیش از اندازه تلخ نیست ، 4.9% الکل دارد و وقتی به قول آلمانی ها Eiskalt یا به قول ما تگری هستش به خصوص در گرمای تابستان حالی به آدم میدهد که نگو :e420:
بیش از این حضور ذهن ندارم ولی اینهایی که نوشتم از معروفترینها و پرفروشترینها هستند اینجا .
سوای این آبجو های الکلی که دین و ایمون شما را بر باد میدهد :)))) یک نوشیدنی بدون الکل از خانواده آبجو (مالت تخمیر نشده یا همچین چیزی) هم هست به نام Vitamaltz که من خیلی دوست دارم - اگر طرفهای شما میفروشند حتمن امتحان کنید :e420:
[ATTACH=CONFIG]1898[/ATTACH]
(روی نام هر کدام از آبجوها یا این شوارتز و پیلز و وایتزن در بالا کلیک کنید فرتورش را میبینید [SIZE=1]- همچ[SIZE=1]نین همگی را به غیر از ویت[SIZE=1]ا[SIZE=1]مالتز که [SIZE=1]به خود پست پیوست شده[/SIZE][/SIZE] در شکل یک فایل فشرده پیوست میکنم که اگر ی[SIZE=1]ک وقتی لینکها از کار افتادند موجود باشند[/SIZE][/SIZE][/SIZE])[/SIZE]
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری