05-12-2013, 03:37 AM
sonixax نوشته: امیر جان این تمام چیزیست كه ما از اول میگوییم یا باید خودت تولید كنی یا باید بخری .
دومی همواره از اولی كم هزینه تر ، ساده تر و عقلانی تره .
كس هم توقع نداره دیگران مفتی برای كسی كار كنند ولی تمام این حملات به برنامه های تجاری و كاربردی تر از سمت همین متن بازهاست !
مثلن : badvista.org
من چرا باید بیایم از نرم افزاری استفاده كنم كه حتا یك دهم نیازهایم را هم برطرف نمیكند و بعد برای برطرف سازی نیازم چندین برابر انرژی و زمان و منابع و ... هزینه كنم ؟ چون انحصار شكن است ؟!
كدام عقلانی تر است :؟
١- خرید یك برنامه تجاری كه ١٠٠٪ نیازهایم را برآورده میكند ، درك و كاربریش ساده است و در دفترچه راهنمایش همه چیزش نوشته شده !
٢ - استفاده از یك نرم افزار رایگان كه بخش بزرگی از نیازهایم را پاسخگو نیست و كاربریش سخت است و برای یادگیریش باید كلی هزینه ی كتاب و زمان و ... بكنم و دست آخر بروم در حد یك دولوپر آموزش ببینم برای یك سری نیاز اولیه ؟
به عبارت ساده تر ، برنامه خوب میخواهیم - یكی میخریم ! خراب بود پس میدهیمش .
میلاد گرامی وقتی شما که برنامهنویس هستید و توانایی لازم جهت همیاری و گسترش پروژهای که برجستهترین کمک متصور به آزادی نرمافزار در تاریخ را انجام داده تصمیم میگیرید بیرون گود بنشینید و غر بزنید، مسلم است که پیشرفت دشوار که هیچ، چه بسی بعید خواهد بود! وانگهی خوشبختانه همهی برنامهنویسان احساس شما را نداشتهاند و بخاطر زحمات و ازخودگذشتگی آنها یکی مثل من امروز مجبور نیست ساعتی سه بار آنتیویروس آپدیت بکند و برای نوشتن این متن صدها یورو پول مفت هزینه بکند. اینهم خیلی ساده حقیقت ندارد که لینوکس عقب است و همواره هم عقب خواهد ماند، چنانکه حتی تازهواردی مثل من که پنج/شش سالی بیشتر نیست با لینوکس کار میکند تفاوتها را به چشم خود دیده و پیشرفت و رشد سریع هم در کمیت و هم در کیفیت را شخصا تجربه کرده. تفاوت میان ویندوز ویستا و 8 کجا، تفاوت میان ubuntu-5.10 و 12.10 کجا.
فعلا که در اینجا کسی با اینهمه بدافزار پولی که «نیازهای کاذب» مشتریان از قبیل ویروسکشی را در برابر پولهای گزاف «برطرف نمیکنند» و هرگز چنانکه شایسته است «انجام نمیدهند» کاری نداشته و این شما هستید که برای چندمین بار پرچم حملهی بیدلیل و نفرت بیجایی را به سمت لینوکس و آنچه برای آن میایستد را علم کردهاید. اگر لینوکس برای شما کافی نیست و برای کارهای خود به ویندوز احتیاج دارید، خب از آن استفاده بکنید و خوشحال باشید، دیگر سمپاشی دربارهی لینوکس بخاطر چیست که «اینش بدرد نمیخورد» و «آنش کار نمیکند»؟ اینجور نالیدن یعنی همان که گفتم، شما توقع دارید غذای آماده و مجانی را در ظرف نقره برایتان بیاورند، و حالا که ظرف مسی بوده طلبکار شدهاید. اگر مشکلی با انحصاری شدن بازار یکی از مهمترین ارکان جامعهی مدرن بشری ندارید و تلاش برای جلوگیری از آنرا عبث میدانید مایهی تاسف است، اما مسئله اینست که لینوکس چشمانداز قابل تغییری پیش رو تصویر میکند و به ما حق انتخاب میدهد.
اینکه ویندوز محصول «خوبی»ست هم از «آن» حرفها بود که از شما زیاد میشنویم برای جدل، تنها دلیلی که یک آدم جدی آنرا «تحمل» میکند اینست که آلترناتیوی برای آن نیست(=انحصار)و همین اوبونتوی «بدردنخور» و «نابود» و «پر هزینه» توانسته میلیونها نفر را به خودش جلب بکند و آنها را از شر وجود منحوس آن برهاند. باشد که شمار هرچه بیشتری رستگار بشوند.

ادیت: این پست زیادی عصبانی شد، احتمالا خوابم میآید.
من رفتم تا فردا...