04-21-2013, 11:39 AM
Ouroboros نوشته: من منتقد این Age of consent و تقصیرپذیری سنی با شدت و شرایطی که اکنون وجود دارد هستم. بلوغ عقلی و جسنی و عاطفی و … چنان نیست که بر سر ساعت اتفاق بیافتد و متفاوت بودن این سن در کشورهای گوناگون(و حتی گاهی شهرهای مختلف یک کشور)گواهیست بر این مدعا. در فرانسه این سن ۱۵ سال است، در اسپانیا ۱۳ سال و در ایران ۱۸ سال.. همهی اینها بسیار عجیب و بیمعناست، خاصه اینکه از آن اغلب برای محاکمه و آزار و پدوفیلسازی ِ کاذب از مردان استفاده میشود. کسی برای من توضیح بدهد که چطور رابطهی یک مرد ۳۰ ساله و دختر ۱۶ ساله در ایتالیا رابطهی عاشقانهی دو انسان بالغ است، در ایالات متحده تجاوز جنسی یک بچهباز منحرف؟ad hoc reasoning؟
چه جایگزینی برای Age of consent پیشنهاد میکنی!؟
البته باز هم مثل همیشه من احساس میکنم بخشی از واقعیت اینجا قربانی شده:)
The 50 Most Infamous Female Teacher Sex Scandals - Zimbio
نمونه ای از "محاکمه و آزار و پدوفیلسازی ِ کاذب" زنان :))
در ضمن کشیش های بچه باز کلیسای کاتولیک هم سلام میرسونند:))
[video]http://www.americanownews.com/story/19113112/schoolroom-sex-scandals-a-look-at-female-teacher-male-student-relationships?autoStart=true&topVideoCatNo=default&clipId=7545253[/video]
Schoolroom Sex Scandals: A look at female teacher-male student r - AmericaNowNews.com
در این نمونه دانش آموزان 17 ساله،16 ساله هم بودند،مورد 14 ساله هم بوده، هنوزم Victim playing جواب میده یا نه؟!:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-