04-17-2013, 01:50 PM
Ouroboros نوشته: به نظر من بنیان اخلاقی ِ آن اینست که هرکس با هر سن، جنسیت، و دیگر عناصر ثانوی اگر مورد سوء استفادهی عاطفی و جنسی قرار گرفته باشد باید بتواند به عدالت و آرامش برسد. دختران و پسران نوزده سالهی زیادی هستند که تحت سلطه و تاثیر نابجا و ناخواستهی عاطفی یا جنسی زنان و مردان دیگر قرار میگیرند راهی برای گریز از آن نمییابند، اما اینرا ما به دلیلی که مشخص نیست از همان ِ یک ۱۷ ساله متفاوت میبینیم و مورد برخورد و برسی قرار میدهیم. من گمان میکنم خواستن سکس مرز «قانونی» رسیدن به آن باید باشد، نه ساعت مندرآوردی و کاذبی که دولت سرهم کرده برای در صف نگاه داشتن شهروندان خود، یا نرمهای مردستیز پدید آوردهاند و ... اگر یک دختر ۱۲ ساله برای مثال سکس میخواهد، ما بر چه مبنایی میتوانیم حق انتخاب او را انکار بکنیم؟ آیا خود خواستن سکس به معنای بلوغ جنسی نیست؟ و درپی آن، چگونه میتوانیم از بلوغ عاطفی و روانی آدمهایی که بالاتر از مرزبندی ِ دولت قرار میگیرند اطمینان کسب بکنیم؟ و ..کلا بحث بسیار حساسیتبرانگیز و پیچیدهایست.
در پاسخ به پرسش شما : اگر منهم به او علاقه داشته باشم چرا برقرار نکنم؟! شانزده سال که خیلی بالاست، من خودم مرز را میگذارم به روی ۱۴ سال.
من منظور شما را از قسمت بولد شده نفهمیدم اما برای من هم جای بسی خنده است که به طور مثال در ایالت کالیفرنیا مرد یا زنی به جرم سکس داشتن با دختر یا پسری 16 ساله به محاکمه کشیده می شود.
یکی از دلایلی که شخصا باور داشتم این بود که در این سن دختر یا پسر برای یک رابطه ی عاطفی آماده نیست.در واقع نه اینکه آماده نباشد بلکه در صورت وجود چنین رابطه ای تمامی جنبه های زندگی او تحت تاثیر قرار می گیرد و این می تواند او را از پیشرفت(درسی و غیره) در این سن باز دارد.که بعد ها فهمیدم که حداقل در مورد خودم چه خیال خامی داشتم وطرف مقابلم به نوعی "گرگ بالان دیده" بود.