04-17-2013, 12:40 PM
SAMKING نوشته: خیر به من نشان دهید که کجا دانشمندی میان دوران کودکی و نوجوانی یک دوران مجزایی به نام بچه گی رو تعریف میکنه؟
شما برای ما نشان دهید کجا دانشمندی میان کودکی و جوانی را "نوجوانی" تعریف کرده؟
SAMKING نوشته: سخن خودتون که پشم هم حساب نمیشه!
ولی سخن شما که ١١ سالگی همان کودکی است بسیار باارزش است؟ (:
SAMKING نوشته: اگر نتونستید، شفاف سازی کنید که: "دوران بچگی (7-13)" را از کجایتان برون کشیدید!
٢ بار کردیم, بروید بالا بخوانید.
با این همه چون آدم نیکمنشی هستم یکبار دیگر روشنگری میکنم: بچگی از ٠ تا ١٣ سالگی است, به استناد دهخدا:
نقل قول:نتاج . نتیجه . زائیده ٔ انسان یا حیوان ، در انسان تا به سن بلوغ برسد و در حیوان تا بزرگ شود. (فرهنگ نظام ).
هر آینه, به کسیکه نه نوجوان است نه کودک (٧-١٣ سالگی) نیز میگویند بچه —> اثبات نمیخواهد, خوانندگان خودشان میدانند و به کسیکه دبستان میرود نمیگویند کودک!
هدف شما اینجا از کودکستانی خواندنِ بچهیِ ١١ ساله نیز گرفتن حس همدردی خوانندگان است که از بیخ نابخردانه است, زیرا کسی اصلا نگفت باید این بچه/کودک/خردسال ١١
ساله را مجازات میدادهاند, گفته شد زمانیکه ١٨ سالگی اش را نیز ٢ سالی میشود گذرانده بوده و در ٢٠ سالگی اعتراف کرده نیازمندِ مجازات کیفری است.
اکنون باز بروید توتیوار سفسته کنید: "این بچه را از کجا آوردید؟ این بچه را از کجا آوردید؟"
بجای اینکه برای ما پاسخ دهید مجازات یک کودکِ ٢٠ ساله چه اشکالی دارد! (شاید چون دختر بوده و نباید زنان را مجازات کرد؟ :دی)
.Unexpected places give you unexpected returns