04-12-2013, 07:15 AM
Ouroboros نوشته: از فمینیستهای این سایت چیزی بجز سفسطهی ارجاع به دیکشنری و «هیچ اسکاتلندی حقیقی» ندیدهایم، یکی میگوید من مخالف فرهنگ تجاوز هستم، آن یکی ادعا میکند تعریف کردن از ظاهر یک زن چه ایرادی میتواند داشته باشد... من ماندهام اینها چگونه فمینیستهایی هستند؟ شوالیه حتی نام Scum Manifesto را اولین بار از ما شنید! آدمی را به یاد مسلمانانی میاندازند که فکر میکنند هرچه خوب است و هرچه انساندوستانه است میشود اسلام..شبیه منتقدان فمنیستی که فمنیست ها رو آنتی پورنوگرافی میدونند و بقیشون رو حاشیه ای حساب میکنند:))تعارف نکن:))
Ouroboros نوشته: چرند میگویید دوست عزیز، و مثل تمام فمینیستهای دیگر حقیقت را خدشه دار میکنید. اینکه پلیسی را دعوت میکنند به عنوان یک متخصص تا راهکارهایی به زنان ارائه بدهد برای جلوگیری از مورد تجاوز قرار گرفتن به این معنا نیست که محافظت از خود در برابر آن وظیفهی زنان است یا کسی زن را بخاطر مورد تجاوز قرار گرفتن سرزنش میکند، فقط به این معناست که راهکارهایی هست برای زنان، مثل خرمست نکردن و تنها قدم نزدن در خیابانهای گتو ساعت چهار صبح، تا از تحت خطر قرار دادن خودشان جلوگیری بکنند... اصلا صحبت کردن راجع به جرمی که یک دهم درصد مردان مرتکب میشوند و تا این حد تمرکز و مانور به روی آن چیزی بجز پروپاگاند برای شرم دادن مردان و متجاوز جلوه دادن ایشان نیست، «مردان میتوانند تجاوز را متوقف بکنند» و «به من نگو چطور لباس بپوشم، به مرد بگو تجاوز نکند» و ... یعنی: 1. فقط مردان تجاوز میکنند(دروغ). 2. فقط زنان مورد تجاوز قرار میگیرند(دروغ). 3. اینکه زنان میتوانند قدمهایی بردارند تا از مورد تجاوز قرار گرفتن جلوگیری بکنند به معنای سرزنش قربانیست(دروغ). 4. اینکه مردان غیرمتجاوز میتوانند تاثیری بر رفتار مردان متجاوز داشته باشند یا اسلوگانی که در آن نوشته «مردان تجاوز نکنید» بناست باعث تغییر تصمیم مردان متجاوز بشود و هر کارکردی بجز خجالت دادن مردان عادی و با وجدان دارد(حرف مفت).اینکه مردان ذاتا متجاوز هستند چرت و پرته ولی اینکه در یک فرهنگ ممکنه "پوشیدن لباس های سکسی، تنها موندن با مردان یا مست کردن" باعث بشه تجاوز محتمل تر و پذیرفتنی تر بشه،واقعیه.
اینها همه تکنیکهای فمینیستی برای شرم دادن مردان و کشاندن ایشان به بندگی و تسلیم بیشتر است، مرد جامعهی سنتی از آنجاکه دور انداختنیست به خودی خود شهروند درجه دوست، مرد جامعهی مدرن بدلیل پیشرفت در حقوق زنان و پسرفت در موقعیت مردان میشود شهروند درجهی سه، مرد جامعهی فمینیستی هم چیزی بجز یک بردهی تمام عیار نیست که باید خرج زن را بدهد، پیرامون عواطف او برقصد، اندازه و نوع نگاه خود را با حالات او تنظیم بکند و حتی اگر کتک خورد از خودش دفاع نکند(«مرد واقعی هرگز یک زن را کتک نمیزند» و ..)، اگرنه توسط جاکش مدرن زنان(دولت)مجازات میشود و به زندان میافتد.
[ATTACH=CONFIG]1642[/ATTACH]
Just-world hypothesis !؟ :))
جدی جدی باور کردی حرفات علمیه!؟:))بهت نشون دادم در بهترین حالت اینها صرفا دیدگاه های ایدولوژیک و تئوری توطئه هست که حتی از اینکه "گوزیدنِ گنجشکی در جنگلهای کنگو رو هم به عنوان نشانهای از بازتولیدِ نظام مردسالار تعبیر بشه"هم جالب تره:))
بیش از 70 درصد تجاوزها(فارق از جنسیت)از سوی آشنایان صورت میگیره! آشنایان،نه متجاوزین حرفه ای،اوکی!؟:)
البته اگر حوصله بحث علمی و دقیق و دور از پروپاگاندا و حمله به مخاطب(که البته من با این یکی حال میکنم:)) ) پیدا کردی،منتظرتم:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-