04-11-2013, 06:50 PM
undead_knight نوشته: نه میلاد عزیز،حرف توی دهن من نزار:)جطور چیزی رو که میپذیرم رد کنم؟!من میگم اینجا شیطان سازی فمنیسم و گهگاه زنان(شاهکار اخیر:)) ) موجوده و نشون دادن وجود تفاوت در جریان های فمنیسیتی میشه No true Scotsman و اینکه فمنیست واقعی فقط در کله ماست و و ما میگیم فمنیست ها خواهران مقدس هستند و اشتباهی ازشون سر نمیزنه:))
در مورد سقط جنین،متجاوز خوندن مردان و... هم نظرم رو بارها گفتم(بفرمائید در تاپیک هاشون دیدگاهم رو ببینید!)
دوستان از ترول بازی و مسخره کردن شاکی هستند ولی گیس و گیس کشی ها:)) فمنیست ها سر موضوعات جنسیتی،سکس و... مثل Feminist Sex Wars - WiKi رو ظاهرا به دلیل تفاوت با دیدگاهشون جدی نمیگیرند و بعد انتظار بحث های جدی دارند:)
ببنیید در مواردی مثل تبعیض جنسیتی ، تجاوز ، بهره کشی ، نابرابری حقوقی و مدنی و ... من همان دیدگاهی را دارم که در مقابل نژادپرستی و کشتار سیستماتیک و ...
ولی در مقابل آن چیزی که امروزه در جهان تحت نام فمنیسم جاریست (که بعضی ها به آن فمنیسم افراطی نیز میگویند) ایستاده ام و زیر بارش نمیروم . واژه فمنیسم افراطی هم درست مثل مسلمان افراطی میماند ! مسلمان = مسلمان افراطی / فمنیست = فمنیست افراطی !
اگر هدف ایجاد برابری و اجتناب از خشونت جنسی و ... است . نام فمنیسم برازنده چنین جنبشی نیست که پرچمدارانش از نوع غیر ایرانی میگویند باید نسبت جمعیت مردان به زنان را یک به ده نگاه داشت و از نوع ایرانیش هم میشوند یک گُهی مثل شادی صدر (2)!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری