04-11-2013, 06:38 PM
sonixax نوشته: یعنی شما مدعی هستید از این خبرها نیست ؟!نه میلاد عزیز،حرف توی دهن من نزار:)جطور چیزی رو که میپذیرم رد کنم؟!من میگم اینجا شیطان سازی فمنیسم و گهگاه زنان(شاهکار اخیر:)) ) موجوده و نشون دادن وجود تفاوت در جریان های فمنیسیتی میشه No true Scotsman و اینکه فمنیست واقعی فقط در کله ماست و و ما میگیم فمنیست ها خواهران مقدس هستند و اشتباهی ازشون سر نمیزنه:))
ثابت کنید که نیست !!!! این گوی و این میدان .
و جالب است قبل از اینکه امیر در این مورد سخنی بگوید من با شیرین در باره این حق و حقوق اضافی و بی منطق به زنان در مورد حق سقط و ... بحثها داشتیم !!!!! شما آن موقع کجا تشریف داشتید ؟ لالا ؟
در مورد سقط جنین،متجاوز خوندن مردان و... هم نظرم رو بارها گفتم(بفرمائید در تاپیک هاشون دیدگاهم رو ببینید!)
دوستان از ترول بازی و مسخره کردن شاکی هستند ولی گیس و گیس کشی ها:)) فمنیست ها سر موضوعات جنسیتی،سکس و... مثل Feminist Sex Wars - WiKi رو ظاهرا به دلیل تفاوت با دیدگاهشون جدی نمیگیرند و بعد انتظار بحث های جدی دارند:)
Russell نوشته: برای بار 1000ام معنی جنبش سیاسی/اجتماعی در همین برایند اجتماعیش معنی پیدا میکند.البته که جانبدارانه نگاه میکنه به این خاطر که حقوق زنان رو پایین تر میبینه و میخواد(یا میخواسته)حقوق مرد و زن برابر بشه.اتفاقا من برآیند اجتماعیش رو خیلی مثبت میبینم ولی ایراد های علمی و فلسفی که ازشون میگیریم گویا دوستان خسته میشند و با روش بحث من حال نمیکنند:))
فمینیسم از اسمش جانبدارانه شروع میکند.اینکه بگوییم برابری و عدالت هم بدون معنی کردن آن باد هواست.معنی عدالت هم بسته به نگاه به جهان است و بدون آن معنی ندارد، اگر من شما را قاتل تمام خانوادهام بدانم و دزد تمام اموالم اقدامات من جهت برقراری عدالت هم دیدنی خواهد بود.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-