04-08-2013, 01:38 PM
undead_knight نوشته: با شوالیه خیالی مبارزه میکنی؟!:))انگار منبع خواستن هم جرمه:)مخصوصا برای جعلیاتی به نام علم:))
چرا پرسش من رو میپیچونی!؟:))چه چیزی باعث میشه که این مدل علمی باشه و مدل های دیگه علمی نباشند!؟:)
آه البته امیدوارم خودت رو منبع معتبر حساب نکرده باشه:))
نه به آدم بیاخلاقی که اینطرف آنطرف دنبال کسان راه میافتد و «منبع/منبع» میکند با این هدف که حریف را خسته و از میدان به در بکند سگ محلی میکنم.
من یک وضعیت را تشریح کردم، برای توضیح دلیل آن از طریق فرضیات موجود در علم یک مدل ارائه کردم که طبق آن میتوان چرایی و چگونگی آن وضعیت را بهتر فهمید. با ابزار کنونی ما گزینهی بهتری وجود ندارد، از هیچ طریق دیگری نمیتوان پی برد چرا مردان منطقی و بالغ و عاقل، هنگام زوجگزینی و ارتباط با زنان که میرسد رفتاری یکسره غیرمنطقی و کودکانه ارائه میکنند. این مدل علمیست چون بر دادههای علمی موجود استوار شده(اینکه زوجگزینی بطور طبیعی در انحصار زن است، اینکه نرها برای جلب نظر بهترین مادهها با هم رقابت میکنند، اینکه تولید مثل از منظری بیولوژیک از خود زندگی هم مهمتر است، اینکه تمام جانداران زنده برای جاندار زنده محسوب شدن باید تولید مثل بکنند و ...)، اگر شما میتوانید مدلی بهتر ارائه بدهید مشتاق هستیم به دانستن آن، اگرنه باید ساکت باشید و خودتان را از این سبکتر نکنید.