03-31-2013, 12:48 PM
Russell نوشته: کدام سوال؟
نقل قول:ما که درباره ی داشتن یا نداشتن فضیلت حرف نزدیم.
نقل قول:با اینکه با حجاب بود از سوی خیلی ها تهمت فاحشگی خورد.
نقل قول:بیشتر یا کمتر؟ بیشتر یا کمتر موضوع بحث نبود. بیشتر یا کمترش رو بر چه مبنا و مدرکی و از کجا میگید؟
Russell نوشته: این سخن مهملیست و ما مشخص است که نگفتیم هیچ کس به زن محجبه جنده نمیگوید(حالا شروع کردید حرف در دهان ما گذاشتن)،ما گفتیم به زنان غیر محجبه خیلی بیشتر جنده میگویند.
این "حرف در دهان ما گذاشتن" هم مثل اینکه در این تاپیک مد شده. من چه حرفی در دهان شما گذاشتم؟ بفرمائید مشخص کنید من هم ببینم.
تازه شما روی چه حسابی ادعا میکنید به دختران بی حجاب بیشتر میگویند جنده؟ لفظ "جنده چادُری" تا بحال به گوشتان نخورده؟
Russell نوشته: ریدن در وسط آکادمی موسیقی گوگوش در جلوی بینندگان هم عملی خلاف ارزش آنجاست ولی من نامش را حماقت میگذارم نه شجاعت
دوست عزیز چرا قاطی میکنید؟! کسی نرفته وسط برنامه برینه که؟ این چه قیاسیه؟
بالاخره مشکل شما با حجاب داشتن این خانم است یا خود این خانم و اینکه چرا اول شده؟
Russell نوشته: همچنین اصا ماجرا در آکادمی بینندگان هستند که اکثرا مسلمان هستند مسلمان بازی جلوی آنها ضد ارزش نیست.خود داوران و برگزار کنندگان هم که مشخص است از او حمایت هم کردهاند تازه،دوستان هم گفتند که از روز اول حتی حمایت آنها باعث شایعه شدن تبانی شده بوده،وقتی این همه به به و چه چه میشود و این خانم هم اول میشود،دقیقا این چگونه خطر و زیسکی میشود آنوقت؟!
این که داوران حمایت کرده اند نیاز به مدرک دارد. از روی هوا حرف زدن و ادعا کردن که کاری ندارد. مثل احمدی نژاد همه رو میشه متهم کرد. این توجیهات بچه گانه و دور از منطق هستند. شما چگونه فهمیدید که داوران از این خانم یا هر کس دیگری حمایت کرده اند؟ شایعه ی حمایت و تبانی داوران در مورد خیلی از شرکت کننده های دیگر هم بود.
از همه ی شرکت کننده ها هم به به و چه چه میشد.
ضمنا این خانم الان اول شده. معما چو حل گشت آسان شود. تا وقتی این خانم اول نشده بود خیلی ها شانس موفقیت رو به شرکت کننده های دیگر میدادند!
ادعای الکی و اینکه همه میگفتن اینجوریه و اونجوریه که درست نیست.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد