03-30-2013, 02:28 PM
Reactor نوشته: عجب!
Reactor نوشته: جواب سوال های من رو که ندادید!!کدام سوال؟
Reactor نوشته: ولی من جواب سوال شما رو میدم.این سخن مهملیست و ما مشخص است که نگفتیم هیچ کس به زن محجبه جنده نمیگوید(حالا شروع کردید حرف در دهان ما گذاشتن)،ما گفتیم به زنان غیر محجبه خیلی بیشتر جنده میگویند.
هرکاری یک بازخورد مثبت و منفی داره.
از دید یک سری افراد مثبته و همان موقع از دید یک سری افراد منفیه.
یک مثال میزنم:
شما سوار یک ماشین مدل بالا هستید. از نگاه ناظرهای بیرونی پسر, شما یا دزد هستید یا قاچاقچی! از نگاه ناظرهای بیرونی دختر, شما مرد آرزوها هستید و جهت رضایتتون همه کار میکنند.
یک زن چه حجاب داشته باشد چه نداشته باشد از سوی افرادی حمایت و از سوی افرادی سرزنش میشود.
سرزنش کردن زن ها در فرهنگ ما معمولا با لفظ "جنده" یا مشتقاتش انجام میگیرد.
Reactor نوشته: حالا اگر بروز رفتار یک عده مریض جنسی برای شما خنده داره که خوب من هم امیدوارم همیشه خندان باشید و لحظات خوشی رو برای شما آرزومندماین هم دومین سخن نادرستی که ما نگفتیم و بما نسبت میدهید،من گفتم سخنان نادرست و متناقض شما خندهدار است.
فحش به کسی که مشهور میشود هم چیز بسیار عادیست و خل و چل همیشه هست.چیزی نیست که اصلا احتیاج به موضعگیری و محکومیت ما داشته باشد و انتظار داشته باشید اینجا برایش سینه زنی راه بیندازیم.
Reactor نوشته: ریسکش هم در پست های قبلی گفتم. من فقط دائم دارم برای دوستان تکرار مکررات میکنم. محیط آکادمی گوگوش محیطیه که درش بی حجابی و تاپ و مینیژوپ پوشیدن ارزش محسوب میشه. وقتی کسی بیاد این ارزش هارو نادیده بگیره حتی اگر نادیده گرفتن اون ارزش ها به مذاق ما خوش نیاد ==>ریسک کرده.ریدن در وسط آکادمی موسیقی گوگوش در جلوی بینندگان هم عملی خلاف ارزش آنجاست ولی من نامش را حماقت میگذارم نه شجاعت.
چون کاری برخلاف نظر همه کرده. در این برنامه روال تیپ ظاهری شرکت کننده ها یک جور بود و یک نفر اون روال رو عوض کرده. در حالیکه کسی قبلا این کار رو نکرده بوده.
به کسی که راهی رو میره که تا حالا کسی نرفته میگن ریسک کرده. ریسک کردن هم شجاعت میخواد.
چه ما از هدفش و ریسک کردنش خوشمون بیاد چه بدمون بیاد اون این کار رو کرده پس شجاعت داشته.
همچنین اصا ماجرا در آکادمی بینندگان هستند که اکثرا مسلمان هستند مسلمان بازی جلوی آنها ضد ارزش نیست.خود داوران و برگزار کنندگان هم که مشخص است از او حمایت هم کردهاند تازه،دوستان هم گفتند که از روز اول حتی حمایت آنها باعث شایعه شدن تبانی شده بوده،وقتی این همه به به و چه چه میشود و این خانم هم اول میشود،دقیقا این چگونه خطر و زیسکی میشود آنوقت؟!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound