03-30-2013, 08:20 AM
Reactor نوشته: ===> این پز های روشنفکری که می گوید باید به عقیده ی ایشان احترام بگذارید هم دیر زمانیست که نخ نما شده.
احترام گذاشتن≠دفاع کردن
من گفتم احترام می گذارید نه دفاع می کنید.البته اگر از دفاع کردن هم می گفتم پر بیراه نبود چرا که شما نه تنها به باور ایشان احترام می گذارید بلکه در جایگاه یک انسان آوانگارد ایشان را ستایش هم می کنید.پس همانطور که می بینید حرفی از دفاع کردن نشد گرامی و شما حرف در دهان ما گذاشتید.
نقل قول:===> حق هرکسی است که با توجه به عقاید پشت حجاب(حیوان دانستن مردان و اینکه با دیدن موی زنان نعوذ می کنند و هزار و یک باور توهین آمیز دیگر)،حجاب ایشان را نشانه ی حماقت و تحجر بداند
هر کسی حق دارد در رابطه با هر باور و اعتقادی موافق و مخالف باشد و نظرش را بگوید. اما آیا میشود یک فرد یا بهتر بگویم یک زن را صرف داشتن حجاب به احمق بودن متهم کرد؟
ما حق داریم فعل نماز خواندن را احمقانه بدانیم و تمام مقدسات اسلام و سایر ادیان را نقد کنیم. اما آیا حق داریم کسی رو که نماز میخواند احمق بدانیم؟
کسی نگفت ایشان احمق است.یک بار دیگر پیک ها را بخوانید.
زمانی به فردی "احمق" می گوییم که بیشنیه ی رفتار هایش نا بخردانه باشد،این با اینکه بگوییم فلان حرکت حماقت است تفاوت دارد.
شما اگر گفته های من را بخوانید یک جا نمی بینید که من ایشان را احمق خوانده باشم.
نقل قول:===> با توجه به عقاید پشت حجاب(حیوان دانستن مردان و اینکه با دیدن موی زنان نعوذ می کنند و هزار و یک باور توهین آمیز دیگر)آن زن هایی که من می شناسم یا به حجاب اسلامی باور دارند و یا اگر ندارند و حجاب بر سر می کنند به دلیل فشار جامعه است، یعنی در صورت حذف این فشار حجاب را هم به زباله دانی می اندازند.اما ایشان در یک جامعه آزاد حجاب بر سر می کند که این خود دلیلی است بر حماقت ایشان.
چند نفر از زنان با حجاب رو میشناسید که همچین دیدی درباره ی مردان و دلیل بر حفظ حجابشون رو دارند؟
نقل قول:وقتی شما معتقد باشید که زنی که حجاب دارد مردان را حیوان و بی اختیار فرض میکند نتایجی در پی دارد.خیر گرامی
من این را از خودم در نیاوردم.فلسفه حجاب که ما دهه ها است با گوشت و پوست مان آنرا درک کرده ایم می گوید:"چادر بپوشید تا از گزند نگاه های آلوده در امان باشید."
این جمله برایتان آشنا نیست؟ این جمله ها و این باور ها را سالها است که می شنویم و من نمی دانم چگونه شما برایتان جای شگفت است که زنانی که حجاب دارند چنین باوری دارند؟
سخن کوتاه،
من نه تنها مانند شما باور ندارم که ایشان"آوانگارد" است بلکه هر کسی را که حجاب دارد بویژه در جامعه ای که اجباری نیست، متحجر می دانم و صرف اینکه ایشان می خواند برایم دلیلی بر ستایش نیست.
همگان به خوبی می دانیم مسئله ی حجاب بسیار گرانبها تر و مهم تر از خوانندگی است در نظر اسلام و مسلمین و این کار ها در راستای همان اسلام رحمانی است که ای ملت دیدید اسلام با خوانندگی مشکل ندارد؟دیدید حجاب مانع نیست؟دیدید زن هم می تواند حجاب داشته باشد و هم بخواند؟
نقل قول:اما من هرگاه که مردم از مردان(انسان) های بزرگ دم زده اند هرگز سخنشان را باور نداشته ام و همچنان بر آن ام که او عاجزی است باژگونه.
نیچه