03-29-2013, 02:24 PM
Reactor نوشته: اگر زورتون میاد جواب بدید خوب بهتره در بحث شرکت نکنیداز الگوسازی و قهرمان سازی بیخود زورم میاد, ولی فعلا که دارم جواب میدم:e405:
Reactor نوشته: این خانم مسلمانه و عقیده ی شخصیش برای من بی ارزشه.همون باور به حجابش متحجرانه ست, یعنی تا درجه ای دارای باورهای متحجرانه ست
اعتقادات کشکی داره. ولی متحجر نیست. اگر متحجر بود نباید آواز میخوند و باید کنج خونه مینشست و پاچه ی هر زنی که میخواست آواز بخونه رو میگرفت و با گفتن کلماتی مثل*نده و فاحشه سعی در منصرف کردن زنان دیگر از کار خوانندگی میکرد.
Reactor نوشته: نه فقط کار این خانم, بلکه هر زن آوانگارد دیگری را باید تشویق کرد. مثلا بیاییم از چه چیزی بقیه ی زن های ایرانی تعریف کنیم؟ البته زن هایی مثل نسرین ستوده هستند و معدود زنان دیگری که نام نمیبرم و واقعا جای تعریف دارند ولی بقیه چه؟این خانم به طور خاص هیچ آوانگاردی ای نداره, اینکه با حجاب اومده آواز خونده یعنی یه باور نرمال داره در کنار یه باور متحجرانه, این که تصمیم گرفته یه باور متحجرانه رو نگه داره میشه آوانگارد بودن؟
شما در مورد زن و مرد از شجاعت در جهت باورهای مثبت ( یا حداقل باورهایی که خودتون قبول دارید نه باورهای احمقانه), مبارزه برای ایجاد تغییرات مثبت, خلاقیت, هنر, چهره جایی که چهره مهمه, صدا جایی که صدا مهمه ... هر کدوم از اینها می تونید تعریف کنید, پیدا هم نکردید تعریف نکنید
Reactor نوشته: قضاوت شما آلوده به تعصب هست. تعصب به بی حجابی. این خانم در یک برنامه آزمون صدا شرکت کرده. پس اگر قرار باشه قضاوتی درباره اش گرفته بشه باید بر مبنای صداش باشه.البته, قضاوت باید بر مبنای صداش باشه, شما باورهای شخصی اون به حجاب رو قاطی ماجرا کردید و ازش الگو ساختید.
Reactor نوشته: من شجاعت این خانم رو تقدیر کردم. نشان بدهید کجا من حجاب این خانم رو تقدیر کردم؟و شجاعت این خانم رو در این می بینید که با وجود حجاب در این برنامه شرکت کرده, پس برخلاف نقل قول بالا قضاوت رو در مورد چیز دیگه ای به جز صدا انجام دادید.
کسی برتری به حجاب ایشون نداد.
اون هم چیزی که جای افتخار نداره یعنی چسبیدن به عقاید به قول خودتون کشکی
Reactor نوشته: کاری که این خانم کرد یک ریسک بزرگ در این برنامه بود چون با توجه به جو این برنامه ریسک قبول نشدن و مورد پسند واقع نشدنش خیلی بیشتر از مورد پسند واقع شدنش بود.توی چنین مسابقه ای همه ریسک می کنند, به گفته خودتون حجابش هم زننده نبود...
پس ریسک جالبی کرد و شجاعت به خرج داد.
حالا اگه گونی سرش کرده بود شجاعت بیشتری به خرج داده بود و بیشتر قابل تقدیر بود, چون اونجوری ریسک بیشتری کرده بود؟!