03-29-2013, 01:43 PM
Nâxodâ نوشته: این میشود انگیزهیِ آن, نمیشود چرایِ آن.
انگیزه کسیکه حجاب دارد دوری جویی از دوزخ و رفتن به بهشت است, این پذیرفتنی, ولی چرایِ اینکه حجاب داشتن به بهشت و نداشتن به دوزخ میرست چیست؟
از دیدگاه اسلامی (امروزین) مردان جانورانی هستند که روی خودشان کنترل ندارند و زنان کالاهایِ گرانبهایی هستند که باید خودشان
را بپوشانند (و در جای دیگر بفروشند {بکارتفروشی یکیش}), خوب اینجا به هر دو سو چه زن و چه مرد ناسزا گفته میشود, ولی زنی
که خودش را میپوشاند بیگمان با ناسزا به جنسیت خودش مشکلی ندارد, ولی همچنان دارد به ما مردان آشکار و پوشیده ناسزایش میگوید.
من با بخش ساختارشکنی و اینکه زنان محجبه بروند خواننده شوند و نشوند کوچکترین مشکلی ندارم (چیز خوبی هم میتواند
گذرانه باشد), ولی همچین کار قهرمانانهای هم نیست (ترکیه را بنگرید از این چیزها پُره), برگزینشِ[1] من همان خوانندهیِ زن بیحجابه.
صحبت من با دوستان راجع به دیدگاه اسلام به حجاب نبود.
راجع به دیدگاه زنان نسبت به حجاب بود.
برای زن ها فرق زیادی نسبت به با حجاب یا بیحجاب بودنشان نیست و در کل حجاب یا عدم حجابشان بخاطر پیروی از قانون و یا عرف و یا مورد قبول شدن از جانب برخی مردان است. عده ای هم معذورات دینی دارند.
شاید زنانی باشند که همچین دید سادیستی نسبت به حجاب داشته باشند ولی بیشتر بخاطر همان موارد که بالا گفتم رعایت حجاب میکنند.
اما منظور و دید افراد به حجاب با منظور و دید اسلام به حجاب فرق دارد.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد