03-29-2013, 12:41 PM
nevermore نوشته: نخست اینکه مگر من گفتم شما از حجاب دفاع می کنید؟
===> این پز های روشنفکری که می گوید باید به عقیده ی ایشان احترام بگذارید هم دیر زمانیست که نخ نما شده.
نقل قول:دوم اینکه در جایگاه یک انسان حق من است که فلان حرکت را احمقانه بدانم و گمان نمی کنم بحثی درباره ی احمقانه بودن "حجاب" داشته باشیم.باور ام را هم به هیچ کسی تعمیم ندادم.یک بار دیگر به پیک من نگاه کنید،گفته ام:حق هرکسی است"نگفته ام همه اینگونه می اندیشند.
===> حق هرکسی است که با توجه به عقاید پشت حجاب(حیوان دانستن مردان و اینکه با دیدن موی زنان نعوذ می کنند و هزار و یک باور توهین آمیز دیگر)،حجاب ایشان را نشانه ی حماقت و تحجر بداند
هر کسی حق دارد در رابطه با هر باور و اعتقادی موافق و مخالف باشد و نظرش را بگوید. اما آیا میشود یک فرد یا بهتر بگویم یک زن را صرف داشتن حجاب به احمق بودن متهم کرد؟
نقل قول:سوم اینکه کسی از برداشتن حجاب به زور سخن نگفت.حرف در دهان ما نگذارید.
پیشتر هم گفته ام که هیچ گاه کسی حق ندارد فردی را به زور وادار کند که چه بر سرش کند اما همانطور که نماز خواندن مسلمانان برای ما ضرری ندارد اما ما این حق را داریم که این حرکت(نماز خواندن) را احمقانه بدانیم.
ما حق داریم فعل نماز خواندن را احمقانه بدانیم و تمام مقدسات اسلام و سایر ادیان را نقد کنیم. اما آیا حق داریم کسی رو که نماز میخواند احمق بدانیم؟
نقل قول:حرفی هم از این نشد که هرکس حجاب دارد مردان را حیوان فرض می کند.باز حرف در دهان ما گذاشتید.
===> با توجه به عقاید پشت حجاب(حیوان دانستن مردان و اینکه با دیدن موی زنان نعوذ می کنند و هزار و یک باور توهین آمیز دیگر)
چند نفر از زنان با حجاب رو میشناسید که همچین دیدی درباره ی مردان و دلیل بر حفظ حجابشون رو دارند؟
نقل قول:در آخر هم نفهمیدم پیوند قتل و غارت و اداره ی کشور به سخنان من چیست؟
وقتی شما معتقد باشید که زنی که حجاب دارد مردان را حیوان و بی اختیار فرض میکند نتایجی در پی دارد.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد