03-29-2013, 11:22 AM
Reactor نوشته: درباره ی چیزی که نوشتم نظر بدید خواهشا!
1) کجا من گفتم از حجاب دفاع میکنم؟
2) شما در چه جایگاهی هستید که افراد رو بنا به ظاهرشون احمق یا باهوش فرض میکنید؟ و نظرتون رو به جمع هم تعمیم میدید؟
3) بر روی کاغذ عمل نکنید! در قرن 21 و در یک کشور دموکرات نمیشود به زور حجاب را از سر زنی برداشت. با کار فرهنگی و خرج کردن یک کمی هوش و ذکاوت و کمتر خیال پردازی کردن و ایده آلیست! بودن کم کم خیلی از مشکلات بسادگی حل میشوند.
شما بر چه مبنایی ادعا میکنید که هر کسی که حجاب دارد مردان را حیوان فرض میکند؟ با این حساب پس مردان هم باید زنان را حیوان فرض کنند!!! و در خیابان قتل و تجاوز هم منطقی شد و دلیل عقلی خودش را هم پیدا کرد.... آنوقت چطوری میشود یک شهر یا کشور رو با منطق آبدوخیاری شما اداره کرد؟
نخست اینکه مگر من گفتم شما از حجاب دفاع می کنید؟
دوم اینکه در جایگاه یک انسان حق من است که فلان حرکت را احمقانه بدانم و گمان نمی کنم بحثی درباره ی احمقانه بودن "حجاب" داشته باشیم.باور ام را هم به هیچ کسی تعمیم ندادم.یک بار دیگر به پیک من نگاه کنید،گفته ام:حق هرکسی است"نگفته ام همه اینگونه می اندیشند.
سوم اینکه کسی از برداشتن حجاب به زور سخن نگفت.حرف در دهان ما نگذارید.
پیشتر هم گفته ام که هیچ گاه کسی حق ندارد فردی را به زور وادار کند که چه بر سرش کند اما همانطور که نماز خواندن مسلمانان برای ما ضرری ندارد اما ما این حق را داریم که این حرکت(نماز خواندن) را احمقانه بدانیم.
حرفی هم از این نشد که هرکس حجاب دارد مردان را حیوان فرض می کند.باز حرف در دهان ما گذاشتید.
نقل قول:حق هرکسی است که با توجه به عقاید پشت حجاب(حیوان دانستن مردان و اینکه با دیدن موی زنان نعوذ می کنند و هزار و یک باور توهین آمیز دیگر)،حجاب ایشان را نشانه ی حماقت و تحجر بداند.
در آخر هم نفهمیدم پیوند قتل و غارت و اداره ی کشور به سخنان من چیست؟