03-24-2013, 01:03 PM
بنگر منکه چیز مهمی نیست،من نگاه نکردم این سری رو همینجوری جسته گریخته و شنیدن از این و اون بوده کلا خیلی هم برام مهم نیست،البته این شبکه من و تو کلا چیز جالبیه بودجه کلانی هم داره که معلوم نیست از کجاست ولی در واقع کارشون همون مخالفت با ج.ا هست و با برنامههایِ شاد و مستند در مورد فرگشت و اینها خوب مردم رو هم جذب کرده.
این احترام به حجاب و اینها هم حرفهای مفتیه که بنام چندفرهنگی بودن و... در غرب میخوان کل قدرت و آزادیها رو در سینی دو دستی دست اسلامیستها بدهند خوب اینها هم تکرارش میکنند عجیب نیست و البته زیاد هم نمیشه سرزنششون کرد.ولی چه احترامی حجاب دارد وقتی 34 سال که چه عرض کنم 1400 سال است دارند مردم را بزور با آن خفه میکنند.هر کس دوست دارد میتواند خودش را در گونی هم بپیچد حجاب که سهل است ولی انتظار احترام بیخود است.
این احترام به حجاب و اینها هم حرفهای مفتیه که بنام چندفرهنگی بودن و... در غرب میخوان کل قدرت و آزادیها رو در سینی دو دستی دست اسلامیستها بدهند خوب اینها هم تکرارش میکنند عجیب نیست و البته زیاد هم نمیشه سرزنششون کرد.ولی چه احترامی حجاب دارد وقتی 34 سال که چه عرض کنم 1400 سال است دارند مردم را بزور با آن خفه میکنند.هر کس دوست دارد میتواند خودش را در گونی هم بپیچد حجاب که سهل است ولی انتظار احترام بیخود است.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound