03-16-2013, 09:52 PM
برادران سانسورچی دارن به من میگن توهین نشانه عجز هست اما سانسور کردن این نشانه چی هست اسپاگتی میدونه و بس!!
saleh_59 نوشته: Dear Anarchy,
You have received a warning at تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum.
Reason:
-------
توهین به مقدسات
دست از توهین بردارید. توهین سلاح انسان عاجز است
-------
Original Post:
چرا شبهاتی که در محیطهای مجازی می بینیم هیچگاه توسط اندیشمندان مطرح نمی شود؟ - صفحه 8
نقل قول:Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.inthenameofgod نوشته: به نام یزدان پاک
به نام اسپاگتی پرنده..اول نکته ای رو به شما آموزش بدم !!! یاد بگیرید سخنان من رو بخش بخش کنید و نقل قول جدا بگیرید تا بدونم این نکته یابی کیلویی شما دقیقا به کدوم بخش از صبحت های من بر میگرده...گویا عادت لنگه کفش پرانی و شکمی حرف زدن در اعماق وجود شما رسوخ کرده...
نقل قول: اول : ما بهتر از شما تشخیص میدهیم لنگه کفش پراکنی چیست و به هر نحوی جلوی آن را میگیریم نه جلوی اندیشه ها و نقدهای منصفانه.بر منکرش لعنت...فوق تخصص پرتاب لنگه کفش و دمپایی و قمه و چاقو و شمشیر و کمربند انتحاری در اختیار شما مسلمین عزیزهست...
به نظر میرسه دچار توهم مرکزیت علم شدید در خودتون!!!
نقل قول: دوما:دوباره از همان تاکتیک نسبت دادن حرف به دیگران استفاده کردید و تفکرات و برداشتهای خود را به دیگران نسبت دادید."کافر همه را به کیش خود پندارد"مسلم همه را به کیش خود پندارد...
کیلویی حرف زدن و استدلال شکمی رو اینجا از شما میبینیم و گرنه از اول گفتم لینک به پست یا تاپیک بدید که ببینیم حرف حساب شما چی هست !! حالا ترفند های خودتون رو به ما نسبت میدید؟؟؟ حتی برای پاسخ گویی به من مطلب رو جدا جدا جواب نمیدید با نقل قول، که راه فرار بگذارید برای خودتون...
هنوز هم منتظرم به طور دقیق و مصداقی حرف بزنید !!
نقل قول: سوما: بر همه گان به وضوح مشاهده شد فرار رو به عقب شما و هر کجا که عقل و برهانتان قاصر است می گویید "من اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم" و خوب شد چند اصطلاح به شما یاد دادیم تا نوشته های بی محتوای خود را با آنها پر کنید بل کم با سیاهه نویسی نظر مخاطب جلب شود.سفسطه ادعای بدون استدلال کردید یک جا...
بر چه کسانی و کجا به وضوح مشاهده شد؟ نکنه شما میشید همه؟ نظر سنجی کردید؟ همه اصلا مگه در هم میهن هستند!!
بعد هم من فقط آنارشی هستم و نظرم مخصوص خودم هست...ما مثل شما امت واحده اسلامی نداریم که یکی نظری بده و همه دنباله رو باشند !! طبیعتا وقتی باستان گرایی رو نمیپسندم بیام بگم میپسندم؟ چرا حرف مفت میزنید آخه برادر ...
بقیه مطالب هم باز استدلال های شکمی و کیلویی حرف زدنی بیش نبود...حالا که ضایع شدید و بی سوادی شما در باب تاریخ اسلام و ابوجهل مشخص شد ماست مالی نکنید...برید در همون حجره هایی که بودید کسب فیض کنید !!
نقل قول: چهارما : بله چندین حکاکی روی سسنگ ها تنها منبع های مصور و قابل اعتماد آن دوران هستند هر چند که امثال آنهایی که همثال زدید به این دلایل این کارها را نمیکنند.عقل هم خوبی چیزیه !! من میگم اول به فرض کسی آریایی پرست، مگر باید ریش بگذاره که شما استدلال میکنید در حد دوران مهد کودک؟ اگه این طوریه لابد باید سپر و شمشیر همه دستش بگیره پای پیاده هم بره جنگ با یونان!!
بعد هم شکل ظاهری کل آریایی ها مگر دقیقا همون چند سرباز حکاکی شده بوده؟ یعنی در امپراطوری به اون بزرگی همه یک شکل بودند؟؟
حرف مفت و شکمی دیده بودیم اما این مدلیش رو دیگه نه!!
باز هم تکرار میکنم، عقل هم خوب چیزیه...
نقل قول: پنجما : باز به منابع هر کی پدیا متوسل شدید البته من منکر همه مطالب آ« نیستم ولی به قدری دروغ درون آن با منبع هست که همه آنها را نیز باید بررسی کردبرادر مثل اینکه مشکل بینایی هم دارید...لینک دادم به خود کتاب و صفحه مورد نظر !! مشکلات جسمی و عدم بینایی شما که تقصیر من نیست...
نداشتن سواد انگلیسی که تقصیر من نیست... حرف های شکمی و بدون استدلال زدن شما که تقصیر من نیست...
حتی روی لینک کیلک نکردی ببینی چیه، یک کلمه یاد گرفتین شما و امثال شما که بگید ویکی پدیا فلانه...
نقل قول:در ضمن این آخرین پست من در جواب شما در این موضوع است
نیازی به این در ضمن گفتن ها نیست، اگر لزومی به پاسخ نمیبینید خب پاسخ ندید،لازم نیست بیانیه رسمی بدید که بعد اگر پشیمون شدید ، بیشتر ضایع شید..
در کل فردی که حرف های شکمی میزنه( توهینی که خود شما در اولین پست کردید به دگراندیشان اما معلوم شد برازنده خودتون هست) و نمیدون ابوجهل کی بود و کی این لقب رو بهش داد، بهتره وارد این تاپیک ها نشه که قصدی جز پرداختن به سخنگو و بالای منبر رفتن نداره..
به سلامت!!
All the best,
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum