03-12-2013, 04:11 PM
مدیران هم میهن مثل بقیه مدیران فاروم هایی كه بدون فیلترینگ زیر نظر كارگروه مصادیق مجرمانه ج.ا فعالیت می كنند بسیار دیكتاتور، كودن و بی سواد هستند؛ وقتی فایل پاسخ به جفنگیات سایت قرآنولوژی رو برای نمایش واسه بقیه كاربرا توی امضام گذاشتم و به فاصله چند دقیقه [كه در اون فاصله هم 8 نفر فرو بار كردند :) ] مدیران دیكتاتور و كودن و گشت ارشادی با بی شرمی و تجاوز به حریم خصوصی مثل ولایت مطلقه ی فقیه از توی امضام پاكش كردند در دَم هوشیدم كه با چه حزب آخوندیسمی طرف هستم؛ كه البته پیرو فعالیت های بی مهابا نه ام دو اخطار زرد و قرمز گرفتم و در نهایت خودم در جستار مخصوص ادمین میادین فعایت را ترك گفتم! :))
كسی كه خوابه رو می تونی بیدارش كنی اما كسی كه خودش رو به خواب می زنه نمی تونی؛وقتی یارو با سن پنجاه یا شایدم پنجاه و خرده ای سال با حماقت تمام یعنی اونقدر احمق بود كه می آید بن مایه های حمله اعراب به ایران رو (با در دست بودن منابعی كه حتی در نهج البلاغه علی هست) زیر سؤال می برد و جستار می زند كه اصلاً همچین حمله ای اتفاق نیفتاده است!! دیگر معلوم می شود با چه خزندگانی رو به رو هستیم!
كسی كه خوابه رو می تونی بیدارش كنی اما كسی كه خودش رو به خواب می زنه نمی تونی؛وقتی یارو با سن پنجاه یا شایدم پنجاه و خرده ای سال با حماقت تمام یعنی اونقدر احمق بود كه می آید بن مایه های حمله اعراب به ایران رو (با در دست بودن منابعی كه حتی در نهج البلاغه علی هست) زیر سؤال می برد و جستار می زند كه اصلاً همچین حمله ای اتفاق نیفتاده است!! دیگر معلوم می شود با چه خزندگانی رو به رو هستیم!