03-07-2013, 11:07 AM
نقل قول:همینطور «حداقل، حداقل» زیادی دارید با مسائلی که ما مطرح میکنیم همدلی نشان میدهید و از آنچه رفقای موج سومی بدیهی میدانند فاصله میگیرید، خوب است، ما به ترکیدن حبابی که دور خودتان کشیدهاید امیدوارتر میشویم.خب من حبابم بزرگی دارم بعید میدونم به این راحتیا بترکه:))
نقل قول:خیلی از کشورهایی که اینجا جنگ «جهانی» دوم را نباختهاند چیزی شبیه به اصل اول قانون اساسی آمریکا که آزادی بیان را تضمین میکند ندارند، این یک مشکل گاهی بزرگ است(که یک سوم اعضا دولت را قانونا موظف به رعایت آزادی بیان نمیکنند). البته این به احتمال زیاد رد خواهد شد، اما فمینیستها همواره تمام دستاوردهای خود را همینطوری بدست آوردهاند: یک ادعای سخیف یا خواستهی مضحک که هیچکس به آن اعتنایی نمیکند و نهادهای موجود در آغاز آنرا رد میکنند، سپس آرام آرام جمع کردن حمایت در مواقع گوناگون برای آن هدف، تخریب شخصیت، موقعیت و هویت مخالفان آن، انتظار لحظات ضعف طرف مقابل را کشیدن و سرانجام جمع حمایت لازم برای تثبیت ارادهی خودشان در مقام قانون، نرم اجتماعی و اخلاقیات.این درگیری های ایدولوژیم چندان برای من جذاب نیست و معمولا درش وارد نمیشم:))
تصویب هم بشود مهم نیست مگر در ایران اثرگذار بوده؟ آنقدر که ما ایرانیها پورن نگاه میکنیم و پس از عبور از هزار خان کوچک و بزرگ خودمان را به معبود حقیقی میرسانیم این اروپاییها علاقه ندارند...
مطمئنا اگر اینجا فمنیست های رادیکال بودند شاید به همین اندازه باهاشون مخالفت میکردم:)من به هیچ چیز و هیچ کس وفاداری مطلق ندارم:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-