03-03-2013, 05:38 PM
Ouroboros نوشته: در تمام این سالها حتی یک بار مهر تائید هیچ زنی که آنها را میدانسته یا به نحوی از آنها مطلع شده را دریافت نکردهام. «این روی من کار نمیکند»، «هههه، بامزه بود»، «اصلا همچو چیزی نیست»، «اینها خیالات شماست»، «واقعا برای شما متاسفم که عشق و صمیمت را اینطور به بازی گرفتهاید»، «به پست من اگر میخوردی نشانت میدادم» و ... اما چیزی که از اینهم جالبتر است: تمام این زنان هم با وجود دانستن این تکنیکها باز «فریب» آنها را میخورند!
(پس خطری نیست، تا میتوانید آنها را بگسترانید. زنان روش دیگری برای جفتیابی ندارند، شما دارید تمام ویژگیهایی که زنان برای یافتن مرد سکسی دارند را بازی میکنید).
خوب این یك امر كاملا بدیهی است كه هر كسی كه متوجه میشود فریب خورده آن را تكذیب میكند:e058:
ولی من صادقانه عرض كردم پیش آمده كه با شنیدن این گونه صحبت ها و یا اجرای این راهكار ها خندیدم و به طرف برخورده یا اینكه هیچی نگفتم چون حوصله نداشتم و دارای هدف مشترك با طرف مقابل بودم:))
زیاد زنان را ساده فرض نكنید:) در خیلی مواقع برای هر چه زودتر رسییدن به هدفش كه احتمالا نزدیك شدن به تخت یا هر چیز دیگری است وانمود میكند كه فریب خورده چون هدفش همان لذت بردن از همنشینی با مرد سكسی است
وقتی یك راهكار برای مدت های طولانی جواب داد باید شك كرد:)