02-22-2013, 09:38 PM
Mehrbod نوشته: ١. در شترنگ کدام مهره را از همه بیشتر میدوسی + کدام مهره را از همه توانمندتر میبینی؟
من میخواهم یک پاسخ بیمهابا بدهم و در جواب هر دو پرسش بگویم اسب. بدیهیست که اسب در میان مهرههای میانهی شترنگ است و قویترین آنها وزیر است، اما اگر بتوانید بازی خوبی از اسب بگیرید، همیشه در یکی از دشوارترین مراحل بازی یعنی گذر از گشایش به میانبازی موفق خواهید بود زیرا حریف به نوعی درحال دست و پنجه نرم کردن با اسبهای شماست. این از هر صد بازی در نودتا حقیقت دارد.
Mehrbod نوشته: ٢. برای راههای پیش روی آدمی, از گزینش میان هومنوارههای (humanoid) هوشمند (artificial intelligence) یا تکینگی کدام راه را بهتر میدانی؟
دومی را. بیولوژی خیلی پیچیدهتر و بدویتر از آنست که قادر به خلق کمالی باشد که ما به دنبال آن هستیم و بیشک شکست خواهد خورد. هوش مصنوعی را اما تا درصد معقولی میتوان پیشبینیپذیر آفرید و با چشم امیدوار نتیجهی کار را تماشا کرد.
Mehrbod نوشته: ٣. اگر بیانگاریم خدا و اهریمن هر دو باشندهاند, کدام را گیراتر میبینی؟ بگوییم در همان شترنگ میان خدا و اهریمن
ابلیس را، نه گفتن به مرجع قدرت، جستجوی استقلال و سر فرو نیاوردن پیش بالاترین نهاد سلطه؟ چه چیز را میتوان دوست نداشت؟
هرچند اندکی هم بستگی دارد به اینکه خدا و اهریمن کدام دین را واقعی فرض کردهایم؟ خدای اسلام و یهودیت به نظر شرورتر از شیطان آنها هستند. خدای مسیحیت اما پدر دلسوز و خطاپوشیست که به پسرکشی/خودکشی(؟) برای نجات بشر اقدام ورزیده، و اگر به راستی وجود میداشت، نمیدانم، شاید نوعی احساس شرم برای نه گفتن به او در خود احساس میکردم و در رودربایستی هم که شده لوسیفر را آنچنان که شایسته است نمیستودم.
Mehrbod نوشته: ٤. چند رابطهیِ عشقی (براورد) تاکنون داشتهای و رویهمرفته چه امتیازی به آنها میدهی؟
2 تا. نمرههای بالایی میدهم چراکه به تراژدی ختم نشدند و اکنون هر دو را با لحظات شاد و نابی که داشتهاند به خاطر میآورم. یکی هم که در حال حاضر شدیدتر از دو تای قبلی جریان دارد و نمیدانم بر سر آن چه خواهد آمد.
Mehrbod نوشته: ٥. بزرگترین دستاورد یا آموزهیِ روانی/مغزی خودت در زندگی را چه میدانی؟
اینکه تا بحال به هیچ موضوع دشواری که با مطالعه و تحقیق بسنده قادر به درک آن نباشم برنخوردهام. اینرا بسیار گرامی میدارم زیرا با برخوردن به سدهای ذهنی در شترنگ آشنایی دارم و آنها را در میان عذابآورترین ناتوانیهای موجود در هستی تلقی میکنم.
Mehrbod نوشته: ٦. اگر وادار به گزینش میان دختری با زیباییِ ١٠ از ١٠ و تودوبرو ولی کمابیش نادان و دختری با زیباییِ ٦ ولی خردورز باهوش باشی, کدام را میگزینی؟
مهربد پرسشهایت به نحو شگفتانگیزی فاقد جزئیات ضروری هستند، گزینش برای چه کاری؟ برای سکس، 10 از 10 را قطعا ترجیح خواهم داد، برای دوستی اما بیشک و درنگ دومی را میگزینم، زیرا هرگز نمیتوانم حماقت را بیش از چند ساعت تحمل کنم و زن خرفت نیز برایم دو چندان بیزاری برانگیز و اعصاب خُردکن است.
Mehrbod نوشته: ٧. اگر بخواهی به زبان دلخواه به خودت یک «لقب» بدهی, خودت را چه مینامی؟
خودستا.
بسیار برازنده و گویاست، کمی شدیدتر از خودخواه، اندکی خفیفتر از خودشیفته.
Mehrbod نوشته: ٨. میان هموندان دفترچه سه کاربری که اگر بیرون میتوانستی ببینی کدامها میبودند؟
سه نفر کم است، دوست دارم شمار بیشتری از کاربران اینجا را بیرون ملاقات بکنم.
شما را، چراکه میخواهم بدانم هنگامی که عربی تکلم میکنید چه شکلی میشوید.
آنارشی را زیرا میخواهم ببینم چگونه آدمیست و با دیگران چه رفتاری دارد، آیا تصورات من دربارهی شخص او درست بوده یا غلط.
راسل را زیرا دوست دارم یک شترنگی با او بزنم و به نحوی جدی دربارهی فرگشت گفتگو بکنیم.
میلاد را زیرا به نظر میرسد کامپنی بسیار خوبی باشد و با او به آدم خوش بگذرد.
آن «ایدئولوژی خردگرایی» را هم دوست دارم ببینم زیرا میان اینهمه کاربری که طی سالها با ایشان به بحث نشستهام، تنها کسی بود که حس کنجکاوی مرا برانگیخت.
زنده باد زندگی!