02-07-2013, 03:52 PM
shirin نوشته: امیر جان حرفای شما فقط یاوه گویی هست و هیچ منطبق با حقیقت نیست. زنان که شاغل هستن هیچکدومشون ادعا نکردن پولشون مال خودشون هست و تمام حقوقشون صرف هزینه های خونه میشه. برعکس ادعای شما این مردان هستن که حتی حقوق زنانشون رو هم تصاحب میکنن.شما را ارجاع میدهم به این تحقیق، که نشان داده زنان بطور متوسط در طول زندگی خود 53% بیشتر از مردان خرید میکنند. یعنی بیشتر قدرت خرید در اختیار آنهاست. نمیدانم اینها را کجا میآورید، در تمام خانوادههای سنتی ایرانی و غیرایرانی صاحب خرج، مادر خانه است، مرد که تمام روز درحال حمالیست، یک سری به مراکز خرید محلتان. گذشته از تمام اینها، چالشیست غیرقابل انکار که «جامعه، فرهنگ، قانون و ساختار مردسالار زنستیز ایران» فقط از مرد توقع فراهم کردن هزینههای زندگی را دارد و کمک کردن یا نکردن زن در اختیار خود اوست نه بخشی از شرح وظایف و مسئولیتها.
shirin نوشته: ختنه مردان هر چند من به شخصه مخالفش هستم قابل قیاس با ختنه زنان نیست چون زنان در اثر ختنه شدن در واقه اخته میشن یعنی تمام احساسات جنسیشون با ختنه کردن از بین میره و در بزرگسالی دیگه قادر به لذت جنسی بردن نیستن در صورتیکه ختنه مردان همچین اثری نداره.خیر اشتباه میکنید: حساسترین نقطهی آلت تناسلی مرد پوست نوک آنست که در بدو تولد برکنده میشود. حال آنکه ختنهی زنان تنها بریدن پوست روی کلیتوریس است که تذلذ جنسی را افزایش میدهد. تنها تفاوت نگاه فرهنگی به آنهاست.
shirin نوشته: مشاغل سخت رو هم خود آقایانی مثل شما اجازه به زنان نمیدن. همین الان برید یه نگاهی به شرایط استخدامی تو ایران بندازید تا یه کم از دنیای زن ستیزانه خودتون بیرون بیاید. و اینقدر هم مظلوم نمایی و یاوه سرایی نکنید. من خودمو مثال میزنم. ما یه خانواده پر جمعیت هستیم هیچکدوم از برادرام اندازه من کتک نخوردن از دست بابام. میتونی از ویوین بپرسی اون خواهرم هست. یه آشنای دیگه هم داریم که تمام دختراش هنوز دارن از دست یکی از برادراشون کتک میخورن. آثار زخماشون تا آخر عمرشون باهاشون میمونه. چند وقت قبل پسره مادرشو هم کتک زده بود. ما از این موارد زیاد دیدیم و زیاد هست اطرافمون. شما مثل اینکه تو اجتماع نبودی آنچنان.چرت و پرتهای پر سوز و گداز و فاقد ارزش پاسخگویی + مقداری حملهی شخصی.
زنده باد زندگی!