02-06-2013, 06:44 PM
iranbanoo نوشته:چالش خوبیست، در زندگی واقعی من اینطور رفتار میکنم: 1. نه، 2. از ... شما خوشم نمیآید، نه، 3. گمشو، نمیخوام. 4. هُل دادن + تاکید به موضع سابق 5. پرت کردن و تلاش برای گریختن از معرکه 6. درصورت تداوم کولی بازی طرف مقابل و ممانعت از فرار کردن، هر نوع کتک ممکن برای گریختن از مورد تجاوز جنسی قرار گرفتن. تمام این حقوق را برای زنان هم قائلم، یعنی اگر کسی در خیابان به شما متلک پراند و کار به مرحلهی ششم رسید، خون ِ او پای خودش است.
خوب این دختران چه گناهی کردن که زشت و چاق و احمقن؟
و ازکجا بدونن که شما از اونا خوشتون نمیاد؟
و وقتی فهمیدن چه طور باید تشخیص بدن که زورشون به شما میرسه تا در برابر خشم ناگاه شما از خودشون دفاع کنن؟
با این فرمول شما میتونید هر بچه ی مزاحم-هر پیر مرد و پیر زن حراف- هر پسر بچه ی شیطون- هر حیوان بازگوش - و هر جاندار نفرت انگیزی رو که با معیار های شما نمیخونن و از قضا خواسته و ناخواسته باعث آزردگی شما شدند رو بزنید و ناکار بفرمایید....((خوب این حق مسلم شماست)
اما در زندگی واقعی(شوربختانه)کار تا بحال به جلوتر از مرحلهی چهارم نرفته، آنهم طرف مست بوده. معمولا با یک «گمشو ای خیکی بدترکیب» حساب کار دستشان میآید.
پ.ن: لابد اینهم تقصیر من و «جامعه» است که زنان زیاد از حد حشری هستند و مزاحمت برای آسایش و آرامش دیگران را بر خود روا میدارند؟
زنده باد زندگی!