01-27-2013, 06:27 PM
mahtab71 نوشته: شاید یکی از دلایلش این باشه که شما فکر میکنید وابستگیهای خونی وطایفه ای بشدت قبل وجود داره.خب ببینید این یک مثال متفاوت هست اگر این افراد وابستگی فامیلی نداشته باشند میشه ازش تعبیر سیاسی کرد(هرچند قومیت هم تاثیر داره ولی در هر حال میشه به سیاست ربطش داد(
مثلا چند ماه پیش یه کرد (فکر کنم درمهاباد)اعدام شد.مردم تمام مغازه هارو بستن و به نشانه ی اعتراض بازار تعطیل شد.اما اگه مشابه این امر در لرستان یا ایلام اتفاق بیفته اینطور چیزی رو نمیبینیم.در صورتیکه لرستان و ایلام هردو از استانهای عشایری ایران هستن و بویژه ایلام که زبانشون هم کردیه.
لرستان و کردستان هر دو ایل و قبیله دارن.پس بالطبع باید اگه یک اتفاق مشابه پیش بیاد.واکنش هردوشون باید یکی باشه اما کردستان خیلی شدیدتره و لرستان ملایمتر.دلیلش اینه که سوای تعلقات خونی و نژادی،مردم اونجا آگاهی سیاسی بیشتری دارن.
البته ممکنه نظر من اشتباه باشه اما با توجه به تجربیات زندگی در چنین فضاهایی و آشنایی بیشتر فکر کنم آگاهی بیشتر از طایفه در این اتفاق تاثیر داشته.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-