01-27-2013, 06:01 PM
mahtab71 نوشته: اما من نظری بر خلاف نوشته ی شما دارم.میدونید مسئله من این هست که درک نمیکنم اینکه 400 500 نفر از ایل و تبار یک نفر جلوی اعدامش رو بگیرند چطور میتونه نشون دهنده اهداف یا امیال سیاسی باشه؟:)
در مسائل شبیه اعتراضات سیاسی ایل و تبار نقش داره اما نه به اندازه ای که احزاب نقش دارن.
( خودم اهل لرستانم و با پیوندهای قبیله ای و تعصبات اینچنینی از نزدیک آشنایی دارم. این یکی از دلایلیه که میتونم چنین ادعایی داشته باشم)
نکته در این هست که بر اساس تیغ اوکام اینکه این عمل سیاسی نبوده باشه بسیار محتمل تر هست به این مثال ویکی پدیا توجه کنید:
نقل قول:چرا در یخچال خانه هیچ غذایی نیست؟! آیا گروهی ازسارقان بین المللی آن را خالی کرده اند؟ آیا یخچال شیئی ساخته فضایی هاست که هر غذایی را ناپدید می سازد؟ یا اینکه دلیل خالی بودن یخچال، این است که هم اتاقی من و دوستانش دیشب گرسنه بوده اند؟پس اینجا من رد نمیکنم که ممکنه خواسته ها یا درک سیاسی در مردم اون مناطق بیشتر باشه ولی در موارد این چنینی ساده ترین توضیح و محتمل ترینش رو میپذیرم:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-