12-29-2012, 09:56 AM
Mehrbod نوشته: سخن ما درباره امروز نبود راسل جان! گفتیم این چیزها تا چند دهه دیگر بهمین آسانی میشوند.
برای جنگافزار بیولوژیک هم کاری نمیشود کرد، نکتهای من که پیوسته دارم میکوشم روشن سازم این است که
کنترل دولتها تنها میتواند فراگیری این فندآوریها را به دیرکرد بیاندازد، ولی دیر یا زود همه اینها فراگیر میشوند.
Mehrbod نوشته: خب مگر من چیز دیگری گفتم؟ من هم گفتم فندآوری بسویی میرود که همانما داریم یک حرف را میزنیم با کمی تفاوت نمیدانم سر بقیه چیزها چرا اصالا بحث شد.همان سوال اینست که راهکار چیست.البته کنترل اینجوری (با دولت یا بدون دولت) بد نیست،تا همینجا درباره سلاح اتمی بد کار نکرده.اینکه یکسری میگویند اصلا تکنولوژی را توسعه ندهید هم با اینکه درست نیست بیشتر جاها ولی بخشیش برای همین مشکل است.این بنظرم به نوع تکنولوژی در آینده بستگی دارد.یعنی اگر آن 99% تصمیم بگیرند یک بخش از تکنولوژی را توسعه ندهند میتوانند بکمک اکثریت بودن و داشتن کمک تکنولوژی در زمینه های دیگر (بگوییم تکنولوژی آینده تعقیب رد مواد بکار رفته برای بمب اتم) میتوانند جلوی آن 1% را بگیرند یا نه.
آدم یک در میلیارد دیوانه میتواند اگر نه همه بشریت، ولی 99.9999% آنرا نابود سازد.
راهکار چیست؟
بعضی موقعا هست تکونولوژی از این نوع است مثل کد کردن پیغامهای امروز یکموفع هست تکنولوژی جور دیگر است،باید امیدوار باشیم که تکنولوژی شناسایی سلاحهای کشتار جمعی از تکنولوژی ساخت و نگهداری آنها در یک گوشه توسط چند نفر همیشه جلو باشد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound