12-18-2012, 12:32 AM
sonixax نوشته: در همین پست قبلیم به شما نشان دادم که سید علی و کره و پاکستان تنها کسانی نیستند که دنبال سلاح هسته ای هستند و خود آمریکا برای بهبود عملکرد سلاحهای هسته ایش آزمایش هسته ای انجام میدهد !باقی پست که بر اساس تئوری توطئه و اینها بود و فقط کل کل است،گفتنی ها گفته شده
هیچ کشوری هم به میل خودش بمب اتمیش را دور نریخته ! اگر آمریکا ۱۰۰ تا بمب هسته ای را نابود کرده به جایش ۲۰۰ تا مدرن تر و قوی ترش را ساخته !
آلمان و ژاپن هم به میل خودشون بدون بمب هسته ای نیستند . چماق آمریکا بالا سرشونه . وقتی من در اینجا از حساب بانکیم پول میگیرم باید یک نسخه از ترنزکشن من در داده های آمریکا ثبت بشه ! کافیه که به یک آمریکایی یک فرش ایرانی بفروشید تا حساب بانکی آلمانی شما مسدود شود و فجایعی بدتر از اینها ! کی گفته اینها به میل خودشون چیزی ندارند ؟
حزب CDU در آلمان که اکنون قدرت را هم در دست دارد مخالف سرسخت تعطیلی نیروگاه های هسته ایست و مدام برنامه خاموشیشان را به عقب میندازد ! اکنون که کار را کشانده اند به سال ۲۰۲۰ بعدش هم لابد میکشانند به ۲۰۴۰ و .... همه اش هم برای خفه کردن صدای مردمی است که در خیابان راه میوفتند و ابراز نگرانی میکنند از ترکیدن یکی از این نیروگاهها !!!!!
همچنین شما داری با یک پیشداوری بسیار اشتباه مردم ایران را به کل یک مشت چاقوکش و دیوانه ی زنجیره ای خطاب میکنی ! من پیشتر هم گفتم بمب اتمی در دستان جمهوری اسلامی : نه ، بمب اتمی در دستان ایران دموکرات فردا ۱۰۰% آری .
ولی این دیگر از آن حرفهاست که آلمان و ژاپن بخاطر آمریکا دنبال بمب اتم نرفتند و هیچ کشوری برنامه سلاح اتمیش را خودش تعطیل نکرده.بعد هم عوض کردن سلاح اتمی با نیروگاه اتمی.
آلمان غربی توان دستیابی به سلاح اتمی را داشت نساخت.
ژاپن همین الان هم تمام تکنولوژی بمب اتم را دارد نمیسازد،آمریکا هم متحدش است در منطقه پایگاه هم دارد آنجا همین امروز هم حزب لیبرال دموکرات آنجا برنده شد.
انکار اینها از آن حرفهاست !!
مثال آفریقای جنوبی را هم با لینک گذاشتیم باز هم لینک:
South Africa and weapons of mass destruction - WiKi
اینجا میبیند که آفریقای جنوبی سلاحهای اتمیش را نابود کرده و NPT راهم پذیرفته.اینها که دیگر داستان تئوری برایش نمیشود ساخت که بخاطر ترس از روسیه و فضایی ها و اینهاست که آمریکا ویتنام و عراق و افغانستان را بمباران اتمی نکرده و نمیکند !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound