12-06-2012, 06:58 PM
iranbanoo نوشته: مقایسه ایران با المان و ژاپن برای امریکا مقایسه ی تخم مرغ با پیتزاست!!
مردم ما هم مردم آلمان نیستند
مردم آلمان ≠ مردم ژاپن
تنها آلمان که نبود، ژاپن چه؟
iranbanoo نوشته: مردم من در واقع این هستند :اکثریت جاهل ,اقلیت خائن
بر پایهی کدام دادههای آماری درآمده که اکثریت مردم ایران نادان هستند، و یک حداقلی هم خیانتکار؟
iranbanoo نوشته: آمریکا چرا باید آزادی اندیشه به این افراد بدهد؟
برای اینکه اگر ندهد:
1- تروریسم گریبانگیر خودش هم میشود، چنانکه در یازده سپتامپر دیدیم.
2- تروریسم پرتوانتر شده و با جنگ هستهای یا بیولوژیکی همه ما نیست و نابود میشویم و آمریکایی دیگر نمیماند که بخواهد کاری بکند.
2- تروریسم پرتوانتر شده و با جنگ هستهای یا بیولوژیکی همه ما نیست و نابود میشویم و آمریکایی دیگر نمیماند که بخواهد کاری بکند.
iranbanoo نوشته: اینجا خاور میانه است.مردمی به شدت سنتی با جامعه ای با بافت به شدت قبیله ای.
شما کجا میزیوید ایرانبانو جان؟ من تهران بودهام و اگر بگوییم 17 میلیون از 70 میلیون ایران
در تهران هستند، پس نزدیک به یک چهارم (25%) مردم ایران، هر چه باشند سنتی و قبیلهای نیستند:
اینها قبیلهای و سنتی هستند:
iranbanoo نوشته: همسایگانی بدتر از خودمان و دشمنانی زیرک ....افسار به دیگری سپردن چیزی را تغیر نمیدهد چون سناریو ی امریکا برای این مردم همیشه همین است.باید کسی با پتک بالای سرم باشد وگرنه اگر من آزاد باشم هم به آمریکا نمیدهم.
خوب کسی که افسار را گرفته میخواهد آخوند زاده ایران باشد، میخواهد نباشد، چه دگرسانیای به حال ما میکند؟
دو اینکه، آن کسی که از آمریکا "افسار" بدست میگیرد، در فرهنگ آمریکا بزرگ و شده و سگش میارزد به آخوند حجره! ما هم تنها چیزیکه نیاز داریم اندکی آزادی است تا بتوانیم در یک اِسپاش (فضای) کمابیش آزاد دست به فرهنگسازی زده و خردگرایی را بگسترانیم، بی آنکه پیوسته نگران کشته شدن و .. باشیم.
که این را آمریکا دیدهایم به آلمان داده، به ژاپن داده، به افغنانستان داده، پس چرا به ما ندهد؟
iranbanoo نوشته: نمونه اش شاه بود.کی همه اندیشیدند و کی توانستند اندیشه هایشان را آزاد به مرحله ی عمل برسانند؟
حالا امریکا امد و همه چیز گلستان شد.مینی ژوپ ها باب شدند و سکس آزاد شد و ...دیگر کیست که به فکر میهنش باشد؟اصلا باشد دیگر با این غول بی شاخ و دم چه کسی میتواند در بیفتد؟؟؟
من که نگرفتم چه شد؟ مینیژوپ و فرانسوی سخن گفتن و .. هم از رویکرد همواره آزاد ایرانیان به غرب ریشه گرفته بود که بسیار هم
زیباست، اگر اندکی زمان میگذشت کم کم فرهنگ باستانی خودمان را هم با آن درآمیخته و یک فرهنگ درست و زیبای ایرانی میساختیم.
میهندوست بودن هم به این چم نیست که دیگر کشورها را دشمن ببینیم، همه ما آدم هستیم!
.Unexpected places give you unexpected returns