12-02-2012, 09:15 PM
نقل قول:
نقل قول:کدام مفاهیم؟این بار چندم هست که شما داری این مورد رو تکرار میکنی...گفتم در بهترین حالت چیزی بیشتر از سفسطه " تو هم بدی " نیست بانو!! ضمنا کیس خاص ایران هم با توجه به شرایط فعلی حکومت ایران در نظر گرفته میشه...مفاهیم ها رو که شما و دوستان به تکرار بستین.دنیای بدون جنگ و اسلحه و زیبا و ...!!
من هم متوجه نمیشم که تا به ما رسید دنیا مصمم شد که دنیایی عاری از این مشکلات میخواهد !
من از سفسته ی تو هم بدی استفاده نمیکنم بلکه میگم اگه شما آره ما هم آره....
نقل قول:جمله اول درسته البته نه به این معنی که داشتن بمب چیزی برای ایران به همراه خواهد داشت!! نمونه اون پاکستان اتمی صادراتی غیر از گدا و تروریست نداره...ایران قدرتمند میتونه بشتر در منطقه اعمال سلطه نه و کشورهای اطراف خلیج فارس رو به سمت خودش دعوت کنه و تولید نفت رو کاهش بده و حضور نیرو های امریکایی رو محدود کنه.البته به خود این مسائل ایراد وارده اما اونچه که از این سناریو بر میاد اینه که کشور های اطراف خلیج فارس رو میتونه به مدد قدرتش از زیر چتر آمریکا بیرون بکشه و خودش رو ش اعمال نفوذ کنه.
جمله دوم با عرض معذرت توهم هست...مگه تنها فاکتور برای جذب بقیه کشورها اینه که بمب داشته باشیم؟ یعنی الان همه دنیا به این دلیل آمریکا ر مهم میدونن که بمب اتمی داره؟
پاکستان هم وقعیت استراتژیکی ایران رو نداره و اصولا مقایسه اون با وضعیت ایران به نظرم مرتبط نمیتونه باشه.
نقل قول:خب تحول مثبت یا منفی؟ مثلا بعدش عربستان و ترکیه هم بخوان اتمی بشن چی؟ تازه همه این اتمی شدن چه سودی برای مردم ایران داره؟مثبت برای منطقه و منفی برای آمریکا.شاید یکی از ایراد ها همین باشه که مثلا مصر و ترکیه هم ترغیب به اتمی شدن بشن و این اصلا برای امریکا و نفوذش در منطقه خوب نیست!
ولی این جالبه که اونا منتظرن که ایران این در رو براشون باز کنه؟!!یعنی امریکا منفعل نشسته تا تمام خاور میانه اتمی بشه؟!!
اما اتمی شدن حتما بمب نیست!من دارم در بد ترین حالت ممکن بحث می کنم اما خود انرژی اتمی هم فکر میکنم خال از فایده نباشه.به هر حال ما تا کی قراره از نفت تغذیه کنیم؟ تازه نفت داریم وضعیتمون اینه اگر تموم بشه آیا تازه باید به فکر یک راهکار جدید بیفتیم؟
اما اینکه میگم به ج.ا نباید زیاد زوم کرد علتهایی داره:
اینکه اول فکر میکنم این نظام ریزش خودش رو کرده و با بمب و بدون بمب جایگاهش رو از دست داده.شاید به نظر شما این مسئله سخت تر بشه اما شرایط شاید تغییر کنه.
مطمئنا بمب در دست ج.ا هیچ کاربردی نمیتونه داشته باشه چون قدرت ها نمیزارن که استفاده کنن.مثلا چی کار میخواد بکنه؟
به اسرائیل حمله کنه؟به پاکستان اسلحه بفروشه؟مسئله اینجاست که ج.ا انقدر بی اعتباره که نمیتونه از این دست کارها بکنه چون شدیدا تحت کنترله.ممکنه اوایل کمی جسارت پیدا کنه و رفتار های تندی از خودش نشون بده اما به قول شما تنها بمب نیست که بقای نظام رو ضمانت کنه.