12-02-2012, 07:31 PM
Anarchy نوشته: 1)به شخصه ترجیح میدم اصلا بمب اتمی نداشته باشیم،چون ضررش بیشتر از سودش هست...البته در یه تاپیک دیگه در مورد فواید داشتن بمب اتمی هم گفتیم، اما اونجا بحث این بود که مثلا شهاب سنگی بخواد به زمین برخورد کنه نه برای تقویت بنیه دفاعی کشور...اگر این جوری باشه یه رقابت بین همه کشورها پیش میاد برای داشتن این بمب و اون وقت ممکنه کل بشریت نابود شه سر یه ماجراجویی...خوب با فرض اینک حرف شما حرف تمامی دوستان هست چند مسئله خوبه عنوان بشه
2)این رو فک کنم تا حدی تو مورد 1 توضیح دادم...اثرات مثبتش هر چیزی هست برای دفاع از کشور نباید باشه!!
3)راهکار جایگزین این هست که سیاست های کلی نظام تغییر کنه که در واقع اون هم با تغییر ماهیت نظام همراه هست...یعنی دست از ماجراجویی برداریم، وارد یه جنگ نابرابر با آمریکا و اسرائیل و بقیه نشیم!! سعی کنیم به رفاه کشور فکر بیشتر اهمیت بدیم و از همه مهم تر یه قانون اساسی منطبق با منشور جهانی حقوق بشر داشته باشیم ...
یعنی اینکه شما فکر میکنی چون بمب اتمی نداریم در خطریم در حالی علت در خطر قرار گرفتن ما، این هست که سعی داریم به بمب اتمی برسیم..شما ماجرا رو داری وارونه تفسیر میکنی!!
شما من رو به احساسی نوشتن خطاب مینید من هم شما رو
من این سوال رو دارم که چرا وقتی ایران میخواد به سلاح اتمی مجهز بشه چنین مفاهیمی دارن قوت میگیرن؟
اینها همه به خاطر اینه که منافع قدرت ها در خاور میانه با مجهز شدن ایران به خطر میفته.
کشور های کوچک اطراف از امریکا رو ی برمیگردونن و جهت سود خاورمیانه از امریکا روی بر میگردنه .از همین روی هست که روسیه هم الان با آمریکا هم داستان شده!!
واقعیت اینه که ایران کشور خاصی هست و مسلما با اتمی شدن اون خاور میانه به شدت تغییر و تحول درش ایجاد میشه
من تمام اختلاف با شما اینه که ج.ا رو از یادتون ببرید.انقدر رو یاین مسئله زوم نکنید.
چرا فکر میکنید که ج.ا حتی بعد از اتمی شدن یک قدرت بدون حد و مرز پیدا میکنه؟آمریکا همین الانم تنها به سیاست باز دارندگی ایران مشغول نیست و مطمئنا برای ایران اتمی هم سناریو هایی داره که اون و فعالیتش رو محدود کنه.
من فکر نمیکنم که بدون بمب اتمی در خطریم.من فکر میکنم که این فرصت اگه از دست بره دیگه هیچ وقت و تحت حکومت هیچ شخصی ایران نمیتونه از چنین مزیتی بر خوردار باشه
حالا اینکه این سلاح هسته ای چه مزیات و چه ضررهایی داره رو میشه با بررسی های دیگه بسط داد