11-07-2012, 12:13 PM
پارامترهای دختربازی در تیپ و قیافه و هیکل و حرف زدن و شوخ طبعی و ماشین و خونه خلاصه میشه.
بقیه چیزها فرعیاته و مهم نیست. مثلا هر عمله ای که دختربازی میکنه میدونه که نباید دستش رو تا مفرغ تو دماغش فرو کنه. دیگه گفتن نداره.
از اون پارامترهایی که بالا گفتم به نسبت از هر کدوم هر کس یک چیزی داره.
هر کدوم این ها یک امتیازی داره.
به نظر من بهتره هر کس به خودش از هر کدوم این ها یک شماره ای بده تا بدونه در چه رنجی موفقتر عمل میکنه و نقاط ضعف و قوتش کدامند.
یکی ممکنه قیافه و فِیس عالی داشته باشه ولی فاکتورهای دیگه اش ضعیف باشه.
باید روی بقیه اش کار کنه تا بهتر بشه.
برای مخ زدن قیافه و هیکل و حرف زدن و شوخ طبعی تعیین کننده ست و برای ادامه ی دوستی , داشتن ماشین و برای سکس , داشتن یک خونه ی خالی!
حالا شما از هر کدوم نمره ی بیشتری به خودتون بدید شانس بیشتری در اون مرحله در تور کردن داف های شاخ تر دارید:e420:
بقیه چیزها فرعیاته و مهم نیست. مثلا هر عمله ای که دختربازی میکنه میدونه که نباید دستش رو تا مفرغ تو دماغش فرو کنه. دیگه گفتن نداره.
از اون پارامترهایی که بالا گفتم به نسبت از هر کدوم هر کس یک چیزی داره.
هر کدوم این ها یک امتیازی داره.
به نظر من بهتره هر کس به خودش از هر کدوم این ها یک شماره ای بده تا بدونه در چه رنجی موفقتر عمل میکنه و نقاط ضعف و قوتش کدامند.
یکی ممکنه قیافه و فِیس عالی داشته باشه ولی فاکتورهای دیگه اش ضعیف باشه.
باید روی بقیه اش کار کنه تا بهتر بشه.
برای مخ زدن قیافه و هیکل و حرف زدن و شوخ طبعی تعیین کننده ست و برای ادامه ی دوستی , داشتن ماشین و برای سکس , داشتن یک خونه ی خالی!
حالا شما از هر کدوم نمره ی بیشتری به خودتون بدید شانس بیشتری در اون مرحله در تور کردن داف های شاخ تر دارید:e420:
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد